Značka CRATE
Pravidla fóra
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Značka CRATE
Chtěl by jsem se optat na váš názor na značku Crate. Jestli má někdo zkušenosti popřípadě s čím by se dala srovnávat. Předem Díky za odpovědi 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Značka CRATE
Crate patří mezi jedny z nejprodávanějších značek na trhu vůbec. Na fóru je tu má nebo aspoň mělo ohromné množství uživatelů. Tvoje otázka je hrozně obecná - těžko ji nějak zodpovědět.
Jestli má něco smysl řešit, tak spíš nějaké konkrétní aparáty, o které bys měl zájem.
Jestli má něco smysl řešit, tak spíš nějaké konkrétní aparáty, o které bys měl zájem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá tak teda konkrétně se jedná o komboCRATE GT212, jestli s ním má někdo nějaké zkušenosti a podobně. 
http://www.ultimate-guitar.com/reviews/ ... index.html
http://www.ultimate-guitar.com/reviews/ ... index.html
Já sem hrál na Crate nějaké staré lampové kombo zvuk spíš na rock, ale taky dobře nakopat!!!!!Zvuk super......
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
To kombíčko se tváří, jako kdyby už bylo špatně k dostání...hele tady máš jeden kousek...nějakej čas jsem na něj hrál a náhodou
suuper duper zvuk. Je použitej, ale za pěkný peníze si myslim a jako tranzistoru se mu podle me vubec nic stát. Nejsou tam žádné lampy a nic...jestli Crate tak bych volil tuto
http://kytary.cz/crate-flex-wave-series-fw120/HN108009/
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že GT serie byla nahrazena FW. Takže GT už jen na bazaru.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím jak si stojí jiné aparáty ale ten co mám(zatím) slouží výborně jen to skreslení, kterým jsou známí je prostě slabé.
Mám doma FW15R a to kombo je neporovnatelné s těma většíma, ať už FW65 nebo FW120. ty větší hoblujou suprově. To malé FW15R má nanic čistej a zkreslenej je taky nic moc... Ale zase když se k tomu FW15R hodí krabka, tak se to probudí a najednou to hraje!Wocass píše:Já nevím jak si stojí jiné aparáty ale ten co mám(zatím) slouží výborně jen to skreslení, kterým jsou známí je prostě slabé.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- freelancer02
Napis SZ nebo radsi na icq a muzem Craty probrat 
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Já mám Crate FW 120 a musím říct, že kraválu to nadělá dostHegrik píše:Chtěl by jsem se optat na váš názor na značku Crate. Jestli má někdo zkušenosti popřípadě s čím by se dala srovnávat. Předem Díky za odpovědi
Gibson SG-SFWCH
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
FW120 sem měl, byl sem moc spokojenej, ale po přechodu na lampu už mě to moc neuspokojovalo, takže letěl pryč
každopádně pokud někdo chce výkonově silný, spolehlivý a hodně univerzální kombo v týhle cenový kategorii tak je to super...nejsem prostě zastánce levnejch 18W lamp s krabkou...nikdy sem nedostal z krabky zvuk jakej sem potřeboval a to jsem tech zkreslovadel vystridal za tu dobu co hraju tak 10 a kolikrát i dost drahý kraby, takže tak... 
- Radek Kysely
- Kontaktovat uživatele:
Já mám doma bráchův starší Crate GLX15 a musím říct, je to hraje výborně. Už se taky nevyrábí. Na to, že je to 15W, tak to mám při plném gainu na čtvrtinu hlastitosti a dělá to krával dost velký do bytu
Čistý kanál jako nezní úplně nejhůř, zkreslení jak s kterou kytarou.
Když dám gain na zhruba 6/10 a jedu přes to s pololubovkou s '57 Classic HB, tak to má i sílu na metal (ikdyž jako s pololubovkou si to nějak moc nerozumí, ten zvuk se mi nelíbí, ale sílu to má
), naopak, když to nechám takhle nastavené a projedu to stratem se singlama, tak to má takový zajímavý crunch - ten se mi líbí mnohem více. Asi to není moc kombíčko pro polo/druté kytary, protože jiné (lepší lampové) zní fajn i se zkreslením na pololubovce 
Když dám gain na zhruba 6/10 a jedu přes to s pololubovkou s '57 Classic HB, tak to má i sílu na metal (ikdyž jako s pololubovkou si to nějak moc nerozumí, ten zvuk se mi nelíbí, ale sílu to má
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
No ta spolehlivost... Ve zkušebně za ZČU ten Crate byl a po půl roce šel na reklamaci, protože mu odešlo přepínání kanálů. Byla to myslím závada na tlačítku.cerfotoc píše:...pokud někdo chce výkonově silný, spolehlivý a hodně univerzální kombo v týhle cenový kategorii tak je to super...
Nicméně tam taková věc bude nejspíš normální, protože si tam lidi moc nelámou hlavu s opatrností při manipulaci. Před ním byl totiž na reklamaci Fender Frontman 212R, který je taky uváděný jako spolehlivý.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Pro začátek super kombo měl jsem 4 roky VTX 212 zažilo i hodně ošklivý zacházeni (litry piva,pády ze židlí,převozy vozíkem po okreskách...
)
Jackson RR 24 emg 81 pouze metal,2xthiele box,Bugera 6260 cajk,
Zdar borci – heleď te mam problém - mam bednu od CRATE model G412ST a teď jsem si koupil do něj nové reproduktory CELESTION ORIGINAL G12K - 100 100W/8 Ohm hrají krásně vše OK až do doby dokud nepřidám volume pak to začne v reprobedně strašně drnčet, ale dělá to, jen když hraji tlumeně ale divné je to, že to nedělá pokaždé.Tak mě napadlo, jestli by nechtělo udělat v zadu průduch?Nebo co to může být?Máte s tím někdo zkušenosti??
Díky za jakou koli odpověď
Díky za jakou koli odpověď
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
podle me tam nemas dotazeny nejaky sroub nebo neco takoveho
mno ono to zní jako kdyby se tam ten zvuk mlátil.Je to strašně divné.McKozias píše:podle me tam nemas dotazeny nejaky sroub nebo neco takoveho
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak muzes zkusit vytlumit tu zadni desku..ale to uz jenom strilim naslepo
Taky jsem nad tím uvažoval zkusit vyplnit zadní desku tlumícím rounem.Chci nejdřív vyzkoušet jestli nemam špatné zapojení kabelu, pak zkusit vytlumit zadní desku - než bych se rozhodnul po nějakých radách udělat bas reflex.McKozias píše:tak muzes zkusit vytlumit tu zadni desku..ale to uz jenom strilim naslepo
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jako je mozne ze pokud to mas zavrene tak se to tam nekdy mlati, tim vytlumenim by se to mohlo srovnat