Dave Grohl jako kytarista

Vše o kapelách a hudebnících ...
Retro
Kontaktovat uživatele:

Dave Grohl jako kytarista

Příspěvek od Retro »

Co si myslíte o Davovy z Foo Fighters, jaký je to kytarista????
Podle mě je dost dobrý........
Lepší shořet než vyhasnout
(Kurt Donald Cobain)
Fox78

Příspěvek od Fox78 »

Začal sem poslouchat Foo Fighters až teď co vyšlo to poslední album,ale je to fakt super věc. Viděl sem Grohla i v pár živákách a budil na mě víc než dobrej dojem.... :wink:
FADE(Fokus) Stratocaster H-S-S -> R.M. pickup AlNico HB
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Dave je dobrej v obou podobách :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Retro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retro »

Já vím, byl je a bude dobrej.........líbil se mi v Nirvaně a líní semi i v Foo Fighters
(Kurt Donald Cobain)
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

jo ale bubeník byl lepší 8) kytarista taky není k zahozenmí, navíc mám tak nějak nirvanu rači....

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

Dave Grohl hrál toho ďäbla v Pick of destiny :D jen pro zajímavost... jinak od Foo Fighters nic nemám :oops:
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Mam rad spise tu pocatecni tvorbu FF. Nehlede na to, ze jeho hlas se vyrazne zmenil k horsimu, ale to bude spis vekem a spousty cigaretami ... doporucuju prvni 2-3 alba ...
ato

novy song

Příspěvek od ato »

FF vydaji v zari nov album a tady je ukazka http://www.youtube.com/watch?v=FEo1jUVWCvs podle me to bude hodne gooooooooooooood :D
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Ehm, sem ponekud mimo... Ja myslel ze to byl bubenik Nirvany a pak (perfektni vyraz z anglictiny) mu vyhorely koule - umrel frontman znamy kapely a on zalozil novou... :D
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

dig_dag píše:Ehm, sem ponekud mimo... Ja myslel ze to byl bubenik Nirvany a pak (perfektni vyraz z anglictiny) mu vyhorely koule - umrel frontman znamy kapely a on zalozil novou... :D
No uz v dobe okolo roku 1992 Grohl pracoval na demo nahravkach ruznych prvotin co se objevily v prvnim albu.
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

wikxzen píše:
dig_dag píše:Ehm, sem ponekud mimo... Ja myslel ze to byl bubenik Nirvany a pak (perfektni vyraz z anglictiny) mu vyhorely koule - umrel frontman znamy kapely a on zalozil novou... :D
No uz v dobe okolo roku 1992 Grohl pracoval na demo nahravkach ruznych prvotin co se objevily v prvnim albu.
Takze je to ted i kytarista?
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

dig_dag píše:
wikxzen píše:
A nejen kytarista, do bicich porad dela pro ruzny kapely (studiovy alba jako napr. Killing Joke, QOTSA ...)) a dokonce se stal i hercem ...
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

wikxzen píše:
dig_dag píše:
wikxzen píše: No uz v dobe okolo roku 1992 Grohl pracoval na demo nahravkach ruznych prvotin co se objevily v prvnim albu.
A nejen kytarista, do bicich porad dela pro ruzny kapely (studiovy alba jako napr. Killing Joke, QOTSA ...)) a dokonce se stal i hercem ...
Aha... no tak diky :D
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

a taky je to zpěvák abychom nezapoměli.

tu zakladetel téma má jeo fotku vprofilu (momentálně)

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
impact

Příspěvek od impact »

Mě přijde celkem dobrej, ne že by to byl nějakej virtuos, ale písničky má skvělý.

http://www.youtube.com/watch?v=EtNDbA_zayI
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Retro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retro »

To jo, jen takova yajimavost, Dave nahral cely prvni album sam s pomoci nejakyho dalsiho cloveka, ale urcite to nebyl nikdo y soucasnych clebu FF

Foo Fighters Generator

http://www.youtube.com/watch?v=HYyw0Zv1 ... ed&search=
(Kurt Donald Cobain)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

přesně, skvělý talent na songy

kdo má zájem - poslechněte si CD Songs for the deaf od QOTSA, to nabubnoval právě Dave (podle mě skvěle)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Retro píše:To jo, jen takova yajimavost, Dave nahral cely prvni album sam s pomoci nejakyho dalsiho cloveka, ale urcite to nebyl nikdo y soucasnych clebu FF
Ten clovek se jmenuje Barret Jones. V podstate takovy pritel producent. S nim Nirvana nahravala jeden z poslednich studiovych demacu ze kterych vysel slusny hit You Know You're Right. Jednu dobu se uvazovalo ze by basu pro prvni album FF delal Krist Novoselic(Nirvana) ale radsi do toho nesli, protoze lidi by si pak mysleli ze Nirvana se vraci ...
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

já mám FF hodně hodně moc rád. první 3 desky jsou naprosto super a poslechnu si je od začátku do konce, vlastně i tu one by one (4. deska) ale spíš si vybírám. in your honor je pro mě dost zklamání, tak jsem zvědavej na to nový album. žádnej virtuos asi jako kytarista nebude, ale co bych za to dal kdybych uměl takhle hrát a ještě do toho zpívat + jako bonus skládat tak dobrý písničky. zmínil bych ještě jeho metalový projekt probot (hostoval tam třeba pan kilmister) a to, že davea nesnáší zakk wylde :D
edit: ještě jsem si vzpomněl, to že nahrál debut celej sám je pravda, a ten co mu s tím pomáhal má kytaru v jedný písničce (a že to je poznat)- tuším že to je "Oh, George" a to sólo v ní. plus bych ještě dodal, že se říká že tak půlka písniček na druhém albu (color and the shape) je ještě nabubnovaná od něj (nahrávání v mezidobí po odchodu Goldsmithe nebo jak se jmenoval a před nástupem tylera hawkinse nebo hawkinga nebo jak se jmenuje :D )a ještě to, že nejlepší písnička od FF je jednoznačně Everlong- stáhněte si klip!!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

No, jediné CD, které se mi od nich vážně nelíbilo je There is nothing left to lose...a vlastně ješte In your honor CD2 :D

jinak jsem se do nich poslední dobou hodně zaposlouchal a zabouchnul :-)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“