Guitar pro Help
Pravidla fóra
Guitar pro Help
Čau
Takže co se týče programů a počítačů sem celkem amatér a vysla se mi situace že sem používal guitar pro 5.2 a vše bylo v pohodě (pak sem byl nucen přeinstalovat celej komp) no a po znovu nahrání guitaru mi nejde přepnout na zvuki RSE jde jenom MIDI ve funkci to nevadí ,ale kdyby někdo veděl co stim tak budu moc rád .
Za odpovědi předem děkuji.
Takže co se týče programů a počítačů sem celkem amatér a vysla se mi situace že sem používal guitar pro 5.2 a vše bylo v pohodě (pak sem byl nucen přeinstalovat celej komp) no a po znovu nahrání guitaru mi nejde přepnout na zvuki RSE jde jenom MIDI ve funkci to nevadí ,ale kdyby někdo veděl co stim tak budu moc rád .
Za odpovědi předem děkuji.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Guitar pro Help
myslim ze ty rse balicky si musis stahnout zvlast
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jak říká Kozias, buď musíš zvlášť stáhnout a nebo to máš už rovnou v programu, ale stejně to musíš zvlášť nainstalovat. Když otevřeš instalaci tak se ti ukáže takové to Gp okno a nahoře je instalovat GP 5.2 a asi o dva nebo 3 řádky níže je RSE tak tam musíš nainstalovat zvlášť pro kytaru, bicí a basu. Aspoň já to tak mám.
-
distortion00
nie len ty.Wocass píše:Jak říká Kozias, buď musíš zvlášť stáhnout a nebo to máš už rovnou v programu, ale stejně to musíš zvlášť nainstalovat. Když otevřeš instalaci tak se ti ukáže takové to Gp okno a nahoře je instalovat GP 5.2 a asi o dva nebo 3 řádky níže je RSE tak tam musíš nainstalovat zvlášť pro kytaru, bicí a basu. Aspoň já to tak mám.
já sem asi uchyl,ale me se ty GM zvuky líbí víc jak RSE 
ale nic nenahradí kvalitní tonový generátor
ale nic nenahradí kvalitní tonový generátor
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nic nenahradí skutečné nástroje 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
me se zas RSE docela libi ...kdyz si s tim pohrajes a das tomu trochu casu tak je to lepsi nez ty GP zvuky 
- rozbithlavu
to je sice pravda...ale ty MIDI skřeky jsou opravdu strašný, zlatý RSEAtkins píše:Nic nenahradí skutečné nástroje
Jen hlupák nikdy nepochopí, že je hlupák.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Občas ani to RSE nevystihne to co bych si představoval, ale myslím, že je to uspokojující a dobře, že aspoň něco 
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Guitar pro 5,6
Zdravím. Lze ještě někde sehnat ke stažení zdarma gp5 nebo 6?