SG standard na bazaru
Pravidla fóra
SG standard na bazaru
Klucí, co si myslíte o tomhle?
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=537075
Podle mě to je značně podezřelé. Jestli je to cajk, tak ještě že už jsem si SG zamluvil u někoho jiného, jinak bych se asi $#$)(#($)%%.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=537075
Podle mě to je značně podezřelé. Jestli je to cajk, tak ještě že už jsem si SG zamluvil u někoho jiného, jinak bych se asi $#$)(#($)%%.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Re: SG standard na bazaru
Podle fotek to vypada ze to tak fakt je, pokud tam teda nestrcil(a) nejaky uplne jiny... Jinak receno, za 6 litru velice dobra sance, pokud to neni zas nejakej podvrh a osobne se z toho nevyklube Gibsun 
Proč by člověk psal do inzerátu "na kytaru nehraji ani nejsem znalkyně"?
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
asi jako vysvětlení nízký cenyGobak píše:Proč by člověk psal do inzerátu "na kytaru nehraji ani nejsem znalkyně"?
Ernie Ball Music Man Silhouette Special, Gamble Guitars Rockfire Standard
Crate Vintage Club 30, Fender Frontman 25r
Furch D25-SR Cut
Crate Vintage Club 30, Fender Frontman 25r
Furch D25-SR Cut
Me spis zarazilo, ze pred timhle tam je "1x 498T 1x498R chrom hardware"Gobak píše:Proč by člověk psal do inzerátu "na kytaru nehraji ani nejsem znalkyně"?
re: GIBSON SG
pozor mě odpověď přišla , ale chtěla předem peníze na účet, je to nějakej podfuckEmail: zc.manzes@cadnab (3)
Region: Ústecký kraj
Zařazeno: 8.3.2010 15:30:47Odpovědět Editovat/Oživit Smazat Nahlásit
č.
537115
Re: Gibson SG za 6300 Kč
Někdo se hezky baví, že. Také jsem se nechal nachytat, i když jsem to tušil. Dal jsem, blbec, všechny kontakty na sebe, odpověď žádná.
Cena: 6300,- CZK ~ 246,30 EUREmail: gs.GS@nosbiG
Zařazeno: 8.3.2010 15:27:42
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co vím, tak to není první případ - někdo to prostě zkouší, snad se nikdo nenachytá.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Já to tušil... psal jsem to z 50 % jako varování.
Tenhle topic asi tedy může jít bydlet do dev/null.
Tenhle topic asi tedy může jít bydlet do dev/null.
Naposledy upravil(a) Gobak dne 8.03.2010 16:35, celkem upraveno 1 x.
ha ha peníze předem
v dnešní době
akorát tak FUCK 
-
arcilucifer
Tuším se strat Jeff Beck bude od podobnýho vykuka.
taky chtel okolo 6tky.
taky chtel okolo 6tky.
Vydařená taškařice: text z bazaru:
-------------------
V pondělí 8.3.2010 se zde na bazaru v odpoledních hodinách (13. - 15.) objevil inzerát na prodej kytary Gibson SG za 6300 Kč. Dotyčného/nou jsem zkontaktoval jako asi spousta z vás. Po celkem solidní konverzaci se mi dostalo všech informací o nástroji, původu atd. Prodejce (zloděj) chtěl/a peníze na účet, uváděl/a nejrůznější důvody proč peníze na účet a ne dobírkou. Nakonec jsem dostal slevu na 6000 Kč a dopravu zdarma. Měl/a pracovat dokonce přímo ve firmě, která se zabývá kurýrstvím. Bydliště uváděl/a v okolí Přerova v Olomouckém kraji. I po zaslání peněz se mnou osoba stále komunikovala a ujišťovala, že balík odešel v pořádku atd. Vím, je to dost divný, když někdo prodává takovouhle kytaru skoro zadarmo, již jsem nějakou tu věc koupil a prodal. Psal/a, že tomu nerozumí, že jí má po otci. Od 9.3. mi již na žádný e-mail neodpověděl/a. Vystupoval/a po jménem Jolana Hostáková, e-mail: Jolana.Hostakova@seznam.cz, tel.: 722 051 533. Dělal/a dost překlepů a občas psal/a mužským rodem. Na osobu podávám trestní oznámení, pokud jste byli také podvedeni, dejte mi prosím vědět.
------------------
Drsný.
-------------------
V pondělí 8.3.2010 se zde na bazaru v odpoledních hodinách (13. - 15.) objevil inzerát na prodej kytary Gibson SG za 6300 Kč. Dotyčného/nou jsem zkontaktoval jako asi spousta z vás. Po celkem solidní konverzaci se mi dostalo všech informací o nástroji, původu atd. Prodejce (zloděj) chtěl/a peníze na účet, uváděl/a nejrůznější důvody proč peníze na účet a ne dobírkou. Nakonec jsem dostal slevu na 6000 Kč a dopravu zdarma. Měl/a pracovat dokonce přímo ve firmě, která se zabývá kurýrstvím. Bydliště uváděl/a v okolí Přerova v Olomouckém kraji. I po zaslání peněz se mnou osoba stále komunikovala a ujišťovala, že balík odešel v pořádku atd. Vím, je to dost divný, když někdo prodává takovouhle kytaru skoro zadarmo, již jsem nějakou tu věc koupil a prodal. Psal/a, že tomu nerozumí, že jí má po otci. Od 9.3. mi již na žádný e-mail neodpověděl/a. Vystupoval/a po jménem Jolana Hostáková, e-mail: Jolana.Hostakova@seznam.cz, tel.: 722 051 533. Dělal/a dost překlepů a občas psal/a mužským rodem. Na osobu podávám trestní oznámení, pokud jste byli také podvedeni, dejte mi prosím vědět.
------------------
Drsný.
lkůklůlk
Naposledy upravil(a) motejl939 dne 22.09.2016 16:17, celkem upraveno 1 x.
Tom
Nikdy neposílat PENÍZE PŘEDEM vytesat a zapamatovat.Jak psal Red Bull snad se někdo nachytá,i stalo se.Škoda,že se dotyčný nejdříve nezeptal zde,většina by mu doporučila,aby nic dopředu neposílal.Zajímavé je i jméno dotyčné "Jolana",snad aby evokovalo,že má něco společného s kytarou,nebo je dotyčná spíše malinko přičmoudlá?
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Omlouvám se, ale nachat se chytit na tohle je opravdu dem**ce. Gibson za šestku od někoho, kdo píše spoustu překlepů a občas o sobě píše v mužské rodě? Píše že se nevyzná, ale přitom podá ke kytaře všechno potřebné info? V tom inzerátu bylu tuším aj silver hardware (což někdo buď musí vědět nebo to skopírovat ze stránek kde je uvedená i reálná cena). Sakra to je přece do očí bijící podfuk.
Nevím, proč usuzuješ, že Jolana je jméno jenom pro "přičmoudlé" a taky nerozumím. co to s tímhle má společného. Naprosto nepodložené rasistické poznámky tohlhle typu mě opravdu štvou.911 píše:Zajímavé je i jméno dotyčné "Jolana",snad aby evokovalo,že má něco společného s kytarou,nebo je dotyčná spíše malinko přičmoudlá?
bohužel tyhle podvodníci spoléhají na naivní lidi. A vždycky se najdou.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Nevím, proč usuzuješ, že Jolana je jméno jenom pro "přičmoudlé" a taky nerozumím. co to s tímhle má společného. Naprosto nepodložené rasistické poznámky tohlhle typu mě opravdu štvou
Nerozčiluj se,jedna taková přičmoudlá Jolana mi jednou u Tesca chtěla čmajznout peněženku z auta.
Nerozčiluj se,jedna taková přičmoudlá Jolana mi jednou u Tesca chtěla čmajznout peněženku z auta.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,