Výložky hmatníku (Ibanezky)
Pravidla fóra
Re: Ibanezky
nero tak ale tohle uz je uplne na icu, mi rekni jak na drakovi poznam kolikatej je to prazec 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- DL
- Kontaktovat uživatele:
se shora?SmileCZ píše:nero tak ale tohle uz je uplne na icu, mi rekni jak na drakovi poznam kolikatej je to prazec
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čím víc člověk hraje tim míň potřebuje značky - na Schecteru mam označen 12.tý pražec a značky seshora, jako každá kytara - nejdřív jsem se ztrácel, teď mi to vyhovuje.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Tušim si moja krvná skupina, tiež mam žraloka Jackson DK2M a poškulujem po Prestige sérii od Ibanez, 1451 vypadá výborne, tak isto 2550, no ale určite skončím pravdepodobne pri Charvel Socal a to hlavne kvôli jeho javorovému hmatníku. Sharks inlay sú tu už pekných pár rokov, niekomu sa už asi znepáčili, no mne sa tie gitary páčia také, aké sú.lunchie píše:ja mam rad zuby, mam je i na jacksonovi. Ale spise nez znacky me vice dostava hlava - hlavne kdyz je obracena - budu muset jeste na nejake takove zapracovat, ale zrovna ta rg1451, co mam v oku to nema.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky oznaceny jen 11., 12., a 13. prazec a nestezuju si. Pro me lepsi nez mit oznaceny cely hmatnik. 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
focus> jo jo rg2550 je dalsi moznost o ktere uvazuju. Pokud uvidim neco v dobre cenove relaci na ebay, tak koupim
.
ja chtel rict ze tohle uz ani neplni funkci tech znacek a ze to je jenom hrozna prasarna
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- frajerik
- last.fm: http://www.last.fm/user/nerbo
Já třeba na svojí španělce nemám ani jednu značku a člověk se s tím naučí hrát. Je pravda, že se občas švihnu třeba o pražec, ale minimálně. Je to jen o tom si na to zvyknout.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Značky stejnak netřeba - osobně obdivuju kytary s čistým hmatníkem, případně jen nějakým atrworkem na 12. pražci... (Ano, i když mám jednu kytaru s ptáky a druhou s kardiografem...SmileCZ píše:ja chtel rict ze tohle uz ani neplni funkci tech znacek a ze to je jenom hrozna prasarna

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano, presne tak.

moje laska

moje laska
Fade: Moc pěkný, jen škoda těch aktivů.. co je to zač? 
Mimochodem, nejlepší je samozřejmě toto:

Mimochodem, nejlepší je samozřejmě toto:

Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já se zamiloval do té co mám

Jinak další co se mi moc líbí je Iceman Ic 400.

Ale nemůžu nikde sehnat kdo by jej prodával
Všude je jen ICT 700 a ten má ošklivou hlavu.

Ale nemůžu nikde sehnat kdo by jej prodával
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Lamps: Je to limitovana edice. Pod normalnim nazvem Ibanez S520. Jinak jak rikam, ty aktivy nejsou nejak limitujici na tehle kytare. Krasne rezonuje. Prisel jsem do Brna do Musiccenteru, ze si vyberu kytaru. Prozkousel jsem tam moc kusu (Ibz RG2550, dalsi RGcka, LTD signature Will Adler, Jacksony, Epi custom, Epi custom prophecy). Pak jsem si ale vsimnul tehle kytary a zkusil jsem ji. K memu prekvapeni hrala naprosto skvele. Ze vsech tech kytar, ktere jsem zkousel mi vysla nejlepe. Nebylo co resit a vezl si s sebou noveho mazlicka.
Kdo vi, mozna tam hodim pasivy casem. Aktivy jsem tam dal ze tri duvodu (nikdy jsem aktivy nemel, na styl hudby, ktery hraju se mi hodi a za oba nove snimace jsem zaplatil 2000kc dohromady). Kdyztak je prodam a hodim tam pasivy. To by mohlo byt zajimave.
Kdo vi, mozna tam hodim pasivy casem. Aktivy jsem tam dal ze tri duvodu (nikdy jsem aktivy nemel, na styl hudby, ktery hraju se mi hodi a za oba nove snimace jsem zaplatil 2000kc dohromady). Kdyztak je prodam a hodim tam pasivy. To by mohlo byt zajimave.
ááá pán je fajnšmekr MayoneskaNero píše: Značky stejnak netřeba - osobně obdivuju kytary s čistým hmatníkem, případně jen nějakým atrworkem na 12. pražci... (Ano, i když mám jednu kytaru s ptáky a druhou s kardiografem...)
*obrazek*
jinak kamarád má akustiku úplně bez značek (ani zezhora nejsou) a ano dá se na to zvyknout...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No to víš - kdybych měl 70 000 navíc, tak bych už měl jednu domaMrB14ck píše:ááá pán je fajnšmekr MayoneskaNero píše: Značky stejnak netřeba - osobně obdivuju kytary s čistým hmatníkem, případně jen nějakým atrworkem na 12. pražci... (Ano, i když mám jednu kytaru s ptáky a druhou s kardiografem...)
*obrazek*
jinak kamarád má akustiku úplně bez značek (ani zezhora nejsou) a ano dá se na to zvyknout...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Výložky hmatníku (Ibanezky)
A já bych chtěl mít místo teček hlavičky Hello Kitty

(No né, vážně, kdyby to bylo možné, šel bych do toho
)

(No né, vážně, kdyby to bylo možné, šel bych do toho
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Všechno je možné... dej si to ke kytaráři on ti kytaru přeznačkuje dle libosti. Ale připravsi dost korunekmtmccox píše:A já bych chtěl mít místo teček hlavičky Hello Kitty![]()
(No né, vážně, kdyby to bylo možné, šel bych do toho)
To je přesně to o čem mluvím. Ten Iceman 400 je prostě lahodný. Ani mi u té 700 tak nevadí otočená hlava, ale spíš ty znaky:-(( Škoda že ta 400ka se prakticky nedá sehnat.Wocass píše:Já se zamiloval do té co mám![]()
Ale nemůžu nikde sehnat kdo by jej prodávalVšude je jen ICT 700 a ten má ošklivou hlavu.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
jedine zajet na zkousku do Reichu