kombo do 3 000
Pravidla fóra
Re: kombo do 3 000
je nejakej rozdil mezi roland cube 30 a roland cube 30x ?? http://hudebnibazar.cz/index.php?katego ... rder=levne je tady celkem doost.
Koukal jsem po něčem levnejsim, protoze puvodně měly být 3 000 opravdu uplně horni strop s rezervou, a narazil jsem na http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... dohodou=on podle nejsem tak bohatej, abych si mohl kupovat levnývěci, ale tohle mě přijde jako slušná nabídka. co si o tom myslite vy?
X-série je novější. Rozdíly tam určitě jsou, mám za to, že hlavně v tom, že X-série má omezovač výkonu na 2W - tj. i s 30/60/80 W aparáty není absolutně žádný problém hrát doma.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jdi spise do te 30W verze za 3500kc. Je to jak rikasl tvuj strop, ale rozhodne se to vyplati. Omezovac to ma taky.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Jj,nemluvě o tom,že u Rolanda vážně nejde moc šlápnout vedle.Vesměs jsou to velmi kvalitní aparáty už i od těch levnějších verzí.
Opět přispěji stejně ....
15W Roland je na doma výborné kombo. Do zkušebny aby jsi byl rozumně slyšet bych bral alespoň 30W Rolanda ..... na většinu tutěch tranzistorových rolandů do 60W jsem hrál a myslím že za ty ceny hrajou výborně ... ve stejné ceně mě žádné jiné kombo nepřesvědčilo ....
Ve zkušebně jsem dokonce chvilku hrál se svým 15W rolandem vytočeným na max včetně korekcí a slyšet jsem byl
problém je ale spíš v naší zkušebně (už jsme s tím začali něco dělat aby jsme neohluchli
)... 
15W Roland je na doma výborné kombo. Do zkušebny aby jsi byl rozumně slyšet bych bral alespoň 30W Rolanda ..... na většinu tutěch tranzistorových rolandů do 60W jsem hrál a myslím že za ty ceny hrajou výborně ... ve stejné ceně mě žádné jiné kombo nepřesvědčilo ....
Ve zkušebně jsem dokonce chvilku hrál se svým 15W rolandem vytočeným na max včetně korekcí a slyšet jsem byl
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
tak jsem koupil za 1800 roland cube 15x. je to jeste rok v zaruce, a vypadá jak nový. zvuk je luxusni, funkce rtaky. nemuzu si vubec na nic ztezovat. vyborná koupě. je to přesně to co jsem hledal, za uzasnou cenu.