Washburn D9, D10SN, D10SNS a F10S
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Washburn D9, D10SN, D10SNS a F10S
Zdravím, nějak sem projížděl všemi doporučený Washburn. Nakonec sem si řekl že možná bude lepší koupě než Cort, ale zarazilo mě toto. Washburn D9, D10SN, D10SNS a F10S, přijdou mi naprosto stejné, stejná dřeva, stejný tvar. Kde jsou tedy rozdíly? A hlavně D10SN a SNS, to jsou naprosto shodné kytary. Nevíte o tom někdo víc?
- ...EDGE...
Re: Washburn D9, D10SN, D10SNS a F10S
Tak, D9 je preklizka, D10 je uz polomasiv, F10 je "Folk", neboli ma mensi telo. A SNS vs SN nevim...to at odpovi nekdo jiny.
- miraslozil
To nevím,ale lepší koupě než cort to určitě není.jakub.kubaaa píše:Zdravím, nějak sem projížděl všemi doporučený Washburn. Nakonec sem si řekl že možná bude lepší koupě než Cort, ale zarazilo mě toto. Washburn D9, D10SN, D10SNS a F10S, přijdou mi naprosto stejné, stejná dřeva, stejný tvar. Kde jsou tedy rozdíly? A hlavně D10SN a SNS, to jsou naprosto shodné kytary. Nevíte o tom někdo víc?
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Není? Tak já nevim, nedávno mi každej řekl že je to lepší koupě. Fakt už nevím... Když těch Cortů je taky dost a to bych už vůbec nevěděl kterej ...
- ...EDGE...
A to zas podle me jo..miraslozil píše:To nevím,ale lepší koupě než cort to určitě není.jakub.kubaaa píše:Zdravím, nějak sem projížděl všemi doporučený Washburn. Nakonec sem si řekl že možná bude lepší koupě než Cort, ale zarazilo mě toto. Washburn D9, D10SN, D10SNS a F10S, přijdou mi naprosto stejné, stejná dřeva, stejný tvar. Kde jsou tedy rozdíly? A hlavně D10SN a SNS, to jsou naprosto shodné kytary. Nevíte o tom někdo víc?
- ...EDGE...
Kazdy ti rekne neco jineho, nema cenu spekulovat, chce to si udelat vlastni nazor.
SN by měla být úprava NATURAL (lesk), SNS úprava SATIN (mat).
Jinak tyhle dvě kytary jsou na takové úrovni, že zde už rozhodují subjektivní preference každého hráče. Takže doporučuji zkusit obě a vybrat si tu, která Ti padne lépe do ruky i do ucha.
Jinak tyhle dvě kytary jsou na takové úrovni, že zde už rozhodují subjektivní preference každého hráče. Takže doporučuji zkusit obě a vybrat si tu, která Ti padne lépe do ruky i do ucha.
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Přesně tak. Nicméně například u kytar.cz v tom mají malinko bordel. Na e-shopu jsou samozřejmě 2 stránky pro dva odlišné produkty, na prodejně už praxe funguje malinko jinak.rocky77 píše:SN by měla být úprava NATURAL (lesk), SNS úprava SATIN (mat).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008