Randalll efekt smyčka
Pravidla fóra
-
ahomonicky
Randalll efekt smyčka
Ahoj, pokud by měl někdo zkušenost, či informace, moc by mi to pomohlo...uvažuji do budoucna o hlavě Randall s těmi moduly MT100 asi. No a někde jsem na netu četl, že je tam nějaký problém se smyčkou ( psali něco o seriové a pararelní ) a já se v tom popravdě moc nevyznám. Doteď mám Randall kombo a ve smyčce mám Line 6 DL4 delay, Boss Ekvalizér a Boss chorus. Budou tyto efekty ve symčce Randall MT100 fungovat standardně, nebo je tam nějaký problém ? Dík moc. Aleš
Fender Strat American Sunburst s humbuckrem, Boss Volume, Korg Pitchblack, Boss CH1, Boss GE7, Line 6 DL4, Randall RT 50 HE, Xotic overdrive
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Randalll efekt smyčka
A o jakém problému se smyčkou ses dočetl? Co jsem četl recenze na MTS, tak uživatelé nic nezmiňovali...
Pokud jde o ty tvé efekty, Bossy budou bez problému. O DL4 je známo, že některé jeho kusy se ve smyčce chovají poněkud "nestandardn" - jaksi nezvládají sílu signálu a přepalují se jim buffery. Ale pokud ti doposud pracuje OK, neměl bys mít problém.
Pokud jde o ty tvé efekty, Bossy budou bez problému. O DL4 je známo, že některé jeho kusy se ve smyčce chovají poněkud "nestandardn" - jaksi nezvládají sílu signálu a přepalují se jim buffery. Ale pokud ti doposud pracuje OK, neměl bys mít problém.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008