Squier Affinity Tele vs. Epiphone LP Special II
Pravidla fóra
Squier Affinity Tele vs. Epiphone LP Special II
CO byste si vybrali? Nemůžu se rozhodnout
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Re: Squier Affinity Tele vs. Epiphone LP Special II
Nesrovnatelné. Tyhle dvě kytary jsou naprosté protipóly. Na co to chceš?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
metal,hard rock
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
LP. Tele s klasickými snímači je na to velmi těžko použitelné. Něco málo si přečti o tom, jak se vybírá kytara, Nero to nepsal je tak pro nic za nic.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
díky, ještě jsem uvažoval o Ibanez GRX 20 nebo 90
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- DL
- Kontaktovat uživatele:
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
mám na to asi 4,5 tisíce, doma mám tenson strata z druhé ruky, ale ten mi moc nesedí tak se dívám po něčem novém. Co je asi tak nejlepší v této cenové kategorii?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
výborně! to že ti tenson nesedí je nejlepí věc, co tě mohla potkat!tadeasp píše:mám na to asi 4,5 tisíce, doma mám tenson strata z druhé ruky, ale ten mi moc nesedí tak se dívám po něčem novém. Co je asi tak nejlepší v této cenové kategorii?
Takže už poznáš, co ti sedí a co ne.. pak ale nechápu, co tu děláš, máš bejt v hudebninách a zkoušet, co ti teda sedí, ne?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
V hudebinách jsem často, nejvíce mi sedí http://kytary.cz/prs-singlecut-se-stude ... /HN104430/ boužel na něj nemám peníze, proto se ptám na nějákou levnější alternativuturbo_MaCk píše:výborně! to že ti tenson nesedí je nejlepí věc, co tě mohla potkat!tadeasp píše:mám na to asi 4,5 tisíce, doma mám tenson strata z druhé ruky, ale ten mi moc nesedí tak se dívám po něčem novém. Co je asi tak nejlepší v této cenové kategorii?
Takže už poznáš, co ti sedí a co ne.. pak ale nechápu, co tu děláš, máš bejt v hudebninách a zkoušet, co ti teda sedí, ne?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Něco od Cortu M serie (nejlépe bazar M600)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
díky a z nějákých LP epiphone nebo cort?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Za mně Cort v týhle cenový
Díky, jen je blbé, že nemám možnost tu cortku vyzkoušet.Nikde v hudebninach tady ji nemaj. Potom jsem se dival ještě na značku Fokus, ale hodně tady čtu, že to jsou shity
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Souhlasím, dál bych doporučil Fernandes Dragonfly http://www.music-city.cz/fernandes-drag ... -7028.html nebo schecter Omen6 http://www.music-city.cz/schecter-elekt ... -4637.html eventueln Fernandes Ravelle http://www.music-city.cz/fernandes-ravelle-x-7013.html neni to do 4500,- ale, má cenu dělat upgrade kytary dražší o 1 nebo 2 tisíce??? Co se týče Fokusů, Stagů a jim podobným, tak když má člověk kliku, může narazit na povedený kusy, a to si potom může mnout ruce, protože za tu cenu když se podaří, tak je to bezkonkurenční...DL píše:Něco od Cortu M serie (nejlépe bazar M600)
kytara z Asie, aparát starej a ještě k tomu pučenej - ale lampáč!!!, spousta šumících krabiček, línej jak vandrácká veš, ruce... raděj useknout
ALE MILUJU TO!!!
ALE MILUJU TO!!!
ten schecter bych bral, boužel ten 1-2 tisíce navíc nemám
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně ne Epi Speciál - vlastnil jsem jeden kousek - je to prostě překližka - co od toho čekat. To dřevo je jen držák strun a hardwaru.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Díky moc, už jsem z toho úplně domotaný a vůbec nevím. Asi skončím u něčeho co vyberu v hudebninách , jak tam pujdu.Onehda jsem viděl bacha flying V asi za 4000 tak vyzkouším a uvidím
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Tak jsem byl tančírně a tam mi pan Braun ukázal LP od značky Swift, hrál celkem dobře, a byl za 4000. Mám do toho jít?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, nejlip by bylo jen vymenit snimac na tvym tensonu, seridit to a setrit neco na cem rozdil poznas.Waste penez, nasetri si aspon 7-8k a pak se podivej po necem bazarovym, udelas nejlepsi moznou vec.Red Bull píše:Hlavně ne Epi Speciál - vlastnil jsem jeden kousek - je to prostě překližka - co od toho čekat. To dřevo je jen držák strun a hardwaru.
Já bych to tak černě neviděl. Určitě nekupuj Epi les paul special. Je to fakt krizovka. Tele squier affinity by mohl být fajn, já jsem vlastnil strata affinity a byla slušná. Leč na metel se opravdu nehodí. Je spíš na blues, rock trochu punk. Doporučuju ti poohlédnout se po bazaru a koupit si les paul od focuse, nebo bachu. Eventuelně vintage ale s tím skušenosti nemám.Kdybys trefil na tanglewood taky dobré, ale to tu moc nebývá. Tyhle kytary už jsou ze solidního mahagonu a ani ty snímače nejsou nejhorší. Když to časem pak vyměníš třeba za RM, nebo Armstrongy, tak z toho máš slušnou kytaru. Ale určitě se podívej na bazar. Pokud ta kytara nebude vyloženě okřápaná, nebo nějaká pokřivená tak určitě nebude hrát hůř než ta Epina.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS