Aktivní reprobox-vstupy,efekt

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
milouš

Aktivní reprobox-vstupy,efekt

Příspěvek od milouš »

Mám dotaz.Existuje aktivní reprobox,který má dva vstupy/v mém případě kytara+mikrofon/,a který má hall,echo,reverb apod.a nebo tyto "vymoženosti" mají jen akustická nebo univerzální komba? :?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Aktivní reprobox-vstupy,efekt

Příspěvek od Nero »

Aktivní reprobox je jen aktivní reprobox - prostě zesilovač a reproduktor(y) v jednom kabinetu. Pokud potřebuješ i efekty, už ti jde o zařízení, které se označuje jako kombo (byť základ je stejný jak u toho aktivu...). Jinak to též můžeš řešit pomocí obyčejného aktivu + mixpultu s těmi efekty.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jens Ludwig
Odborník

Re: Aktivní reprobox-vstupy,efekt

Příspěvek od Jens Ludwig »

milouš píše:Mám dotaz.Existuje aktivní reprobox,který má dva vstupy/v mém případě kytara+mikrofon/,a který má hall,echo,reverb apod.a nebo tyto "vymoženosti" mají jen akustická nebo univerzální komba? :?
tyhle "vymoženosti" mají poouze komba....

ono je to dáno tím, za jakým účelem ze zařízení vyrobeno... do aktivních boxů (což už ze takové malé kombo* reproboxu a zesilovače) se efekty a různé vstupy nepřidávájí proto, že smyslem aktivního boxu je přijímat již upravený (smíchaný, zefektovaný) signál z mixu nebo jiného procesního zařízení...

*kombo - odvozeno od slova kombinace - v hudebním průmyslu (a nejen v něm) se tím myslí All-in-one zařízení - v tvém případě instrumentální zesilovač, mikrofonní zesilovač, efektor.....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“