Aktivní reprobox-vstupy,efekt
Pravidla fóra
Aktivní reprobox-vstupy,efekt
Mám dotaz.Existuje aktivní reprobox,který má dva vstupy/v mém případě kytara+mikrofon/,a který má hall,echo,reverb apod.a nebo tyto "vymoženosti" mají jen akustická nebo univerzální komba? 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Aktivní reprobox-vstupy,efekt
Aktivní reprobox je jen aktivní reprobox - prostě zesilovač a reproduktor(y) v jednom kabinetu. Pokud potřebuješ i efekty, už ti jde o zařízení, které se označuje jako kombo (byť základ je stejný jak u toho aktivu...). Jinak to též můžeš řešit pomocí obyčejného aktivu + mixpultu s těmi efekty.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: Aktivní reprobox-vstupy,efekt
tyhle "vymoženosti" mají poouze komba....milouš píše:Mám dotaz.Existuje aktivní reprobox,který má dva vstupy/v mém případě kytara+mikrofon/,a který má hall,echo,reverb apod.a nebo tyto "vymoženosti" mají jen akustická nebo univerzální komba?
ono je to dáno tím, za jakým účelem ze zařízení vyrobeno... do aktivních boxů (což už ze takové malé kombo* reproboxu a zesilovače) se efekty a různé vstupy nepřidávájí proto, že smyslem aktivního boxu je přijímat již upravený (smíchaný, zefektovaný) signál z mixu nebo jiného procesního zařízení...
*kombo - odvozeno od slova kombinace - v hudebním průmyslu (a nejen v něm) se tím myslí All-in-one zařízení - v tvém případě instrumentální zesilovač, mikrofonní zesilovač, efektor.....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....