Tubular: doprovodný zvuk se mi nelíbí, ale sóla znějí moc hezky
song mě nechytl
nějak to tu zapadlo.omouvám se za velikost souboru,je to wma a ted mi nejak blbne program ve kterym normalne konvertuju do mp3.sry¨Olihen píše:Házim sem k zhodnocení jeden muj cover.Hraju to už dýl ale až ted jsem se rozhodl to nahrát.
Warmen-Salieri strikes back
já hraju to cemballo a synth lead,zbytek je MIDI
http://www.box.net/shared/lmm4p3ualt
kritizujte
To Ecko nemyslim. Jako je pravda, ze tu pisnicku moc neznam. Zeppeliny posloucham jen zbezne a to jeste ty nejvetsi hity...EDGE... píše:Ono Friends je pisnicka, kterou kdyz neznas tak muze znit ponekud neumetelsky, obzvlast v amaterskem provedeni, nemuze to byt tim?Fade píše:Neber to spatneK taboraku dobre, ale chce to cvicit a cvicit a pro zmenu cvicit
![]()
Hiddenplate: Jako vzdy pekny naserjen tak dale a dale a pro zmenu dale
Dpc, ja si asi poridim tvoji zvukovku
EDIT: O par chybach tam vim, a obecne ze to je proste furt nedotazene, ale nevim jestli tu skladbu znas nebo ne, a treba si nemyslis ze ani neumim tlumit nebo co.
Tak to tu hod. Porad samy Tool atd tu je a pamatuj, ze jsi slibil nejakou prasecinuDark Axel píše:Hiddenplate: klobouk dolů - hraješ to skvělemůžu říct, jelikož to hraju taky
jde ti to o dost lépe, než mi
song mě nechytl
není čas a nevím, jestli budu mít čím nahrát... kamera, kterou jsem si pujčoval od kamaráda je pryč a mým foťákem jsem ještě moc nahrávat nezkoušel - zvukově by to mělo být dobrý, ale obraz bude asi hnusFade píše:Tak to tu hod. Porad samy Tool atd tu je a pamatuj, ze jsi slibil nejakou prasecinuDark Axel píše:Hiddenplate: klobouk dolů - hraješ to skvělemůžu říct, jelikož to hraju taky
jde ti to o dost lépe, než mi
song mě nechytl![]()
Slysim je, pracuju na sobeAtkins píše:EDGE: Pravačka! Ono se to nezdá ale zrovna tahle věc se musí dost cejtit. Zajímalo by mne - když to hraješ s něma, tak máš pocit, že je to O.K.? Nebo vnímáš ty nepřesnosti.
A neboj - ono se to poddá.
Poslechl jsem si to a myslím si, že bys měl pracovat na přesnoti. Občas si výrazně za dobou, občas špatný nástup. Já bych volil víc to s tím podkladem trénovat, pak až nahrávat.cOnex píše:Cus lidi, chtel bych vam predstavit nas channel na youtubu, kterej jsme si zalozili s kamosem. Nikdy sme se nevideli, bydlime od sebe daleko, ale to nam nebrani ve tvoreni (jsou to teda zatim kratky party). Ja nahravam kytary, on bubny. Mrknete a reknete co si o tom myslite. Naky nahravky obcas nesedi, protoze vznikly uplnou nahodou z moji "jentak" nahravky. Chteli by sme ted sehnat i "online" zpevaka, klidne i zahranicniho, uvidime) Kazdopadne mame co zlepsovat.
http://www.youtube.com/user/TheCxband?feature=mhw4
cOnex píše:Cus lidi, chtel bych vam predstavit nas channel na youtubu, kterej jsme si zalozili s kamosem. Nikdy sme se nevideli, bydlime od sebe daleko, ale to nam nebrani ve tvoreni (jsou to teda zatim kratky party). Ja nahravam kytary, on bubny. Mrknete a reknete co si o tom myslite. Naky nahravky obcas nesedi, protoze vznikly uplnou nahodou z moji "jentak" nahravky. Chteli by sme ted sehnat i "online" zpevaka, klidne i zahranicniho, uvidime) Kazdopadne mame co zlepsovat.
http://www.youtube.com/user/TheCxband?feature=mhw4

Trefa na hlavičku u "moderního" MC mam vždy pocit, že stejný motiv hraje x kapel.McKozias píše:tak metalcore je snad cely vykradenyto ale neznamena ze ho nemam rad, zeru ho