SLASH

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
soldi3r

Re: SLASH

Příspěvek od soldi3r »

O jakem filmu tady byla rec?

jinak nasel jsem na netu takovej rozhovor o tom jake je pro slashe nejtezsi solo a rikal ze zahrat celou pisnicku Estranged je pro neho velice narocne, vyzaduje to fakt velkou koncentraci a ozralej by to mel mozna problem zahrat (ale on by to urcite zahral)
lukas sterovsky

Příspěvek od lukas sterovsky »

soldi3r píše:O jakem filmu tady byla rec?

jinak nasel jsem na netu takovej rozhovor o tom jake je pro slashe nejtezsi solo a rikal ze zahrat celou pisnicku Estranged je pro neho velice narocne, vyzaduje to fakt velkou koncentraci a ozralej by to mel mozna problem zahrat (ale on by to urcite zahral)
The Godfather (Kmotr)
Jo ,to jsem viděl taky, říkal něco ve smyslu, že je potřeba velká koncentrace atd. Nedivím se, je to skvělej song, zvláštní tím, že v podstatě nemá žádnej ústřední refrén...
voogac

Příspěvek od voogac »

jo to říkal na guitar center session.. viděl jsem to celý.. fakt zajímavý co o každý písničce říkal.. samozřejmě historii welcome to the jungle a sweet child o'mine zná asi každý fanoušek.. :))

btw, o tom koncertu v tokiu jsem slyšel, že se ožral v den koncertu, prej nebyl schopnej chodit, tak ho vzali, postavili ho na podium, tam odehrál koncert a pak ho odvezli do nemocnice (je to asi trochu přehnaný, ale něco pravdy na tom bude)
Obrázek

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

voogac píše:btw, o tom koncertu v tokiu jsem slyšel, že se ožral v den koncertu, prej nebyl schopnej chodit, tak ho vzali, postavili ho na podium, tam odehrál koncert a pak ho odvezli do nemocnice (je to asi trochu přehnaný, ale něco pravdy na tom bude)
Něco podobného jsem četl takym, myslím, že dokonce psali, že měl otravu alkoholem.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
soldi3r

Příspěvek od soldi3r »

V klidu ne? Ozeres se, zahrajes si na kytaru a dostanes za to nehorazny prachy :D taky bych chtel takhle zit no
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

soldi3r píše:V klidu ne? Ozeres se, zahrajes si na kytaru a dostanes za to nehorazny prachy :D taky bych chtel takhle zit no
Tak to já ani ne... Zničit si tělo zevnitř, postupem i z venku ne dík... a na kytaru nehraju kuli tomu, že si myslim, že budu díky ní bohatej :wink: Ale kdybych se mohl hudbou živit byl bych šťastnej to ano.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
soldi3r

Příspěvek od soldi3r »

Wocass píše:
soldi3r píše:V klidu ne? Ozeres se, zahrajes si na kytaru a dostanes za to nehorazny prachy :D taky bych chtel takhle zit no
Tak to já ani ne... Zničit si tělo zevnitř, postupem i z venku ne dík... a na kytaru nehraju kuli tomu, že si myslim, že budu díky ní bohatej :wink: Ale kdybych se mohl hudbou živit byl bych šťastnej to ano.
jasny jakoze takhle jsem to nemyslel, na kytaru budu hrat pokud mi to okolnosti dovoli snad cely zivot a to bez ohledu na to jestli zbohatnu nebo ne, ale bylo by to moc pekny zivit se hudbou, a nemit starosti jako normalni clovek co chodi do prace....
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

To s tebou souhlasím... není nic lepšího, než když máš práci co tě baví, dokonce je tvím koníčkem a ještě ti to dává peněz, že si žiješ jako král :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Četli jste Bezohlednou jízdu? Slash prej jednou přitáhl do nějakýho kvartýru (pravidelně cca 20 lidí) gram mexickýho heráku a celej si ho šlehnul sám..pak mu začala týct nějaká pěna od huby a jedna ze "společnic" ho oživovala :roll: .. ale mám ho rád.
lukas sterovsky

Příspěvek od lukas sterovsky »

B.Mikey píše:Četli jste Bezohlednou jízdu? Slash prej jednou přitáhl do nějakýho kvartýru (pravidelně cca 20 lidí) gram mexickýho heráku a celej si ho šlehnul sám..pak mu začala týct nějaká pěna od huby a jedna ze "společnic" ho oživovala :roll: .. ale mám ho rád.
Četli...líbila se mi citace: Na tomhle koncert jsem se v každý pauze mezi písničkama poblil :D
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Jo, souhlas :D
NHK

Příspěvek od NHK »

Je to prostě bohém :twisted:

ESP LTD EC-401 BK LANEY TI15-112 MONSTER Rock-12
ObrázekObrázekObrázek
voogac

Příspěvek od voogac »

myslim, že takhle žila každá opravdová rocková legenda.. prostě mrtě sexu, drog, chlastání.. :))))
Obrázek

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
voogac

Příspěvek od voogac »

B.Mikey píše:Četli jste Bezohlednou jízdu? Slash prej jednou přitáhl do nějakýho kvartýru (pravidelně cca 20 lidí) gram mexickýho heráku a celej si ho šlehnul sám..pak mu začala týct nějaká pěna od huby a jedna ze "společnic" ho oživovala :roll: .. ale mám ho rád.
přečti si tu jeho knížku Slash by Slash.. tam jsou věci.. ;)
Obrázek

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Nějaká možnost jak jí u nás sehnat (klidně i v originále, česky předpokládám že nevyšla), aniž bych si jí musel objednávat až za Amériky?
NHK

Příspěvek od NHK »

B.Mikey píše:Nějaká možnost jak jí u nás sehnat (klidně i v originále, česky předpokládám že nevyšla), aniž bych si jí musel objednávat až za Amériky?
No to by mě taky zajímalo :?:
ObrázekObrázekObrázek
voogac

Příspěvek od voogac »

http://www.cd-net.cz/index.php?main_pag ... s_id=11259

jinak pokud nejste dobří v angličtině tak tady to jeden frajer postupně překládá..

http://slash-thebook.blog.cz/rubrika/sl ... klad-knihy
Obrázek

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
NHK

Příspěvek od NHK »

Paráda ten českej odkaz na toho borce :D
ObrázekObrázekObrázek
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Tak ta nová sólovka, docela výtěr no :) líbí se mi to moc..
voogac

Příspěvek od voogac »

mě se to taky líbí moc.. až teda na to paradise city
Obrázek

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“