Rozdíl mezi M1 a M3 neznám,ale ano,ty Jazz jsou menší.Alespoň Jazz III určitě.Joey01 píše:Jaký je rozdíl mezi M1 a M3? A většina Jazz dunlop jsou ty malé že?
EDIT: http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... ucts/picks má někdo s tím zkušenost?
Trsátka Dunlop
Pravidla fóra
Re: Trsátka Dunlop
Tvar špičky. M je tloušťka (medium) a číslo je tvar špičky, Jazz I, Jazz II či Jazz III.Otis píše:Rozdíl mezi M1 a M3 neznám,ale ano,ty Jazz jsou menší.Alespoň Jazz III určitě.Joey01 píše:Jaký je rozdíl mezi M1 a M3? A většina Jazz dunlop jsou ty malé že?
EDIT: http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... ucts/picks má někdo s tím zkušenost?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
M3 nejlepší trsátka na VŠE!!! Tak krásně jsem si nezahrál už dlouho, hodinu jsem si sóloval, pak krásně tvrdé riffy, fakt toto trsátko nejlepší! 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
výborný na akustiku ta vroubkovaná částTeorge píše:Zkoušel někdo Dunlop FINS?
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Zajímavě to také zní s fuzzem a spoustou delaye, dají se tím dělat fajn pazvuky 
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Neviděl z vás že by měli někde v Praze na krámě trsátka Tortex III 0.88? Docela by mě zajímalo jaký jsou ale nemůžu je nikde najít
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Když jsem je u někoho viděl,nemohl jsem pochopit,jak s tím může hrát a používal Brian.Pak jsem si na ně zahrál a od té doby jen a jen fialové STUBBY,STUBBY,STUBBY!Zvuk je plný i na stratu a díky prohlubni se výborně drží.Zahoďte předsudky a zkuste...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Áno tie Stuby sa perfektne držia, ani už neviem prečo hrám na Dunlopoch, nejako som si nani zvykol
Carpe Diem
Tak jsem si dneska nakoupil 20 Ultexů 0.73 a paráda. Ultex jsem si oblíbil jako materiál ale ty 0.90 a 0.94 kopyta mi uplně neseděli páč byli moc tuhý a tak se zadrhávali a P.M. s nima znělo celkem škrábavě. Ty 0.73 mi přijdou o dost lepší kvůli tý svojí pružnosti na kterou jsem byl zvyklej z dřívějšího používání nylonovejch 0.88
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Čau. Chtěl bych se zeptat z jakého materiálu jsou trsátka Dunlopy - Gator Grip a Delrin. Je to tvrdší nebo měkčí jak tortex... 
-
woro90-1
Tortex = Delrin, samotný materiál vyrábí DuPont. Obchodní název se liší jen podle povrchové úpravy (když je to matné, říkají tomu Tortex). Gator Grip nevím z čeho je.