kytarka do 12 000
Pravidla fóra
Re: kytarka do 12 000
V kytarách maj asi ... tak se asi pojedu dnes kouknout do music city, tam maj pár těch seagullů.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
V Music-City jsem tento týden byl a Seagullů měli docela dost. Tak přeju šťastnou ruku při výběrurasomaso píše:V kytarách maj asi ... tak se asi pojedu dnes kouknout do music city, tam maj pár těch seagullů.
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Dík no ono to bude spíš takový letmý ozkoušení, ještě se určitě kouknu na ostatní značky... 
-
arcilucifer
tak co tam meli hezkyho ,na ty ocelarsky?rasomaso píše:Dík no ono to bude spíš takový letmý ozkoušení, ještě se určitě kouknu na ostatní značky...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Některé modely Seagullu mají stoprocentně i 43mm nebo 43,7mm nultý pražec. A třeba taková 12 strunná S12 má nultý pražec šířky 47 mm.Jester píše:Seagull mají naopak širší krky, viz citace z nějakého jiného threadu:Nero píše: Seagully mají myslím docela úzké krky...Jester píše:Ano - Seagull by měl mít podle jejich specifikace šířku krku 46mm.rocky77 píše: Jinak mne ještě napadlo, že nemýlím-li se, i Seagull dělá širší krky... Ale jak říkáš - záleží na tom, kolik prostředků má kolega k dispozici
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no zatim jsem tam nebyl, lenost zvitezilaarcilucifer píše:tak co tam meli hezkyho ,na ty ocelarsky?rasomaso píše:Dík no ono to bude spíš takový letmý ozkoušení, ještě se určitě kouknu na ostatní značky...
Ano, dle té specifikace mají 4 modely těch 43,7mm zbytek (cca 20) těch 46 mm nebo víc.Nero píše: Některé modely Seagullu mají stoprocentně i 43mm nebo 43,7mm nultý pražec. A třeba taková 12 strunná S12 má nultý pražec šířky 47 mm.
A koho tu vůbec napadlo, že Seagull má ten kovový zvuk, o které tu byla řeč? Seagull má vše, jen ne agresivní zvuk. Kde by ho vzal? Cedr a kratší menzura...........
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
no kdyz jsem koukal na thomanna jestli tam maj specifikace tak tam byla nejaka asi "tovarni mp3" a ta znela docela kovove a celkem se mi libila. Nicmene co se tyce toho zvuku tak nevyzaduju aby to znelo jak plechova symfonie, mozna jsem se spatne vyjadril, spis mi jde o takovou tu rezavou barvu a pruraznost zvuku, co vylozene nesnasim je kdyz ma tlusty E zahuhlany basy, musi to bejt konkretni. Je asi jasny ze za takovy penize se asi zvuku ty kytary co jsem tu mel tak snadno nepriblizim. 
No ale Seagull na basových strunách docela maže. Tón je dost do kulata.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
a myslis ze ten Furch je bliz tomu co myslim?
- ...EDGE...
Myslim ze by mohl byt. Taky bych zkusil Recording King, ty maji pokud vim taky dost casto tenhle syrovy zvuk.