Backing track
Pravidla fóra
Backing track
Jde když jsem si udělal backing track přidat do toho zpěv?Dík
Re: Backing track
když máš zvukovou stopu s tím zpěvem a backing track, tak to jednoduše spojít třeba v Audacity..
Ibanez S07 Limited Edition - DiMarzio Breed DP165F/DiMarzio Breed DP166F
To bude těžké já mám jenom origoš písničku a vytažený backing track z guitar pro.Jedině že by bylo něco na vytažení zpěvu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Spíš by to chtělo nějak vyexportovat z guitar pro do použitelnýho audio formátu. Teď nevím, jestli přímo GP umožnuje export do wav, ale pokud ne, tak exportuj do midi a na tu midi stopu aplikuj v jiném SW (typu Cubase) nějaké virtuální nástroje. Pak to můžeš se zpěvem spojit, pokud budeš mít jen zpěvovou stopu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
GP do wav umoznuje a kdyz uz jsme u toho tak mam taky problem. Kdyz to exportuju do wav nebo midi tak je to hrozne potichu a v hrozny kvalite. Je to zvukovkou nebo cim? (sorry za OT)Nero píše:Spíš by to chtělo nějak vyexportovat z guitar pro do použitelnýho audio formátu. Teď nevím, jestli přímo GP umožnuje export do wav, ale pokud ne, tak exportuj do midi a na tu midi stopu aplikuj v jiném SW (typu Cubase) nějaké virtuální nástroje. Pak to můžeš se zpěvem spojit, pokud budeš mít jen zpěvovou stopu.