Line6 Spider IV vs Marshall AVT20 XT
Pravidla fóra
Line6 Spider IV vs Marshall AVT20 XT
Zdravim vas panove,
mam otazecku. jsem zacinajici hrac a shanim nejaky kombo. je to ciste na doma. postupne jsem se dostal na vyber mezi tyhle dve. Marshall AVT20 XT a Line6 Spider IV 30. jen se nemuzu nejak rozhodnout. tak bych chtel pozadat o radu popripade treba i o navrhy na jine typy. mozna jsou to zbytecne draha komba ale zase zkusenost rika ze aby vec chvili vydrzela je potreba do ni zainvestovat.
mam otazecku. jsem zacinajici hrac a shanim nejaky kombo. je to ciste na doma. postupne jsem se dostal na vyber mezi tyhle dve. Marshall AVT20 XT a Line6 Spider IV 30. jen se nemuzu nejak rozhodnout. tak bych chtel pozadat o radu popripade treba i o navrhy na jine typy. mozna jsou to zbytecne draha komba ale zase zkusenost rika ze aby vec chvili vydrzela je potreba do ni zainvestovat.
Re: Line6 Spider IV vs Marshall AVT20 XT
Já bych bral Line6-je to pro mě jednat záruka kvality a je zvukově mnohem lepší než ten Marshall. Nehledně na to že Line6 má víc možností...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jak ses dostal k výběru zrovna mezi těmito dvěma aparáty? Osobně bych v této cenové kategorii volil úplně jinak...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
to:Nero
rad si necham poradit. tak nejak jsem povazoval marshall za kvalitu a v cele poloapmu mi prisel tim padem jako favorit a Line mi prisel jako pekne vybavene kombo. kteremu ovsem chyby takovy ten hrejivi lampovy zvuk. ale jak rikam jsem zacatecnik a proto rad vyslechnu rady ostrilenejsich.
to DIrX. diky.
rad si necham poradit. tak nejak jsem povazoval marshall za kvalitu a v cele poloapmu mi prisel tim padem jako favorit a Line mi prisel jako pekne vybavene kombo. kteremu ovsem chyby takovy ten hrejivi lampovy zvuk. ale jak rikam jsem zacatecnik a proto rad vyslechnu rady ostrilenejsich.
to DIrX. diky.
To AVT by tě zklamalo. Za tolik peněz dostaneš hooodně málo muziky. Pokud seš začátečník, tak spíš vezmi ten Line 6 nebo třeba Rolanda Cube, to jsou všechno aparáty se kterejma si doma vyhraješ až až, má to v sobě efekty atd. Na začátek s tim budeš spokojenej. Marshall AVT neber.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
To rene: diky zamlouva se mi vic Line6 tak asi pujdu do neho. co jsem hledal neni nejak extra skladem tak snad ho nekde sezenu za rozumny penize. diky.
- Nero
- Rádce
On ani ten Spider není zrovna výhra - co třeba Roland Cube nebo bazarový Valvestate?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To už spíš ten Cube. Valvestate sice mam radši, ale pokud je autor začátečník, tak pro začátek mnohem víc ocení některý ty efekty, se kterejma si vyhraje a pokud u toho vydrží, tak si stejně časem pořídí něco kvalitnější než Cube nebo Valvestate
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
- Nero
- Rádce
Ty efekty v Cube zase nejsou taková výhoda. Navíc i některé modely VS nějaký ten efektík mají. A podle mýho ty VS hrajou o něco lépe, i když mají ménbě zvukových možností.
PetrPeter 1975 - 2008
hmm, sakra vcera jsem jeste zkouknul nejaky videa a nejak jsem ze zacal priklanet k tomu rolandu cube.
u tech bazarovejch nevim. koupim a hned abych radsi jeste vymenit tu elektronku v predzesilovaci. a s bazarama nemam mooc dobry zkusenosti radsi bych neco noveho.
u tech bazarovejch nevim. koupim a hned abych radsi jeste vymenit tu elektronku v predzesilovaci. a s bazarama nemam mooc dobry zkusenosti radsi bych neco noveho.
- Nero
- Rádce
Elektronku v předzesilovači dost pravděpodobně měnit nebudeš muset - mají ohromnou životnost a pokud ji nekoupíš už rozbitou, tak s tím nebude problém.
PetrPeter 1975 - 2008
tak dneska si jedu pro toho rolanda. diky panove za rady.
- Nero
- Rádce
Tak se pak pochlub, jak si spokojen 
PetrPeter 1975 - 2008
zatim spokojenost. jen jsem to zapl tak jsem nasral celej barak. silu to ma a da se stim skutecne vyhrat. takze jako amaterovi se to zda povedene. svou praci odvede urcite dobre. dik za pomoc.