GROVER NEBO GOTOH?
Pravidla fóra
-
douglasburton
GROVER NEBO GOTOH?
chci si pořídit na svého lp slušnou mechaniku. co doporučíte?
Re: GROVER NEBO GOTOH?
gotoh 
Ibanez S07 Limited Edition - DiMarzio Breed DP165F/DiMarzio Breed DP166F
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto.
Zkus se nejdříve porozhlédnout do jaké sekce to patří, než to založíš na špatném místě.
Zkus se nejdříve porozhlédnout do jaké sekce to patří, než to založíš na špatném místě.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
-
douglasburton
dík za přednášku. potřeboval bych spíše tu radu. jsem tu nováček.
- tallicaman
mam grover deluxe a nemam s ni jediny problem, drzi jak svina 
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Schaller
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
podle mě sou jedny z nejlepších, mám je na dvou kytarách a nemůžu si je vynachválit.douglasburton píše:proč? důvod?
Ibanez S07 Limited Edition - DiMarzio Breed DP165F/DiMarzio Breed DP166F
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To není omluva pro všechno. Stačilo se rozhlédnout, když se tu jedna sekce jmenuje Snímače, Hardware, příslušenství...douglasburton píše:dík za přednášku. potřeboval bych spíše tu radu. jsem tu nováček.
Jinak mam Gotoh na kytaře jsem spokojen, ladění drží. Mechaniky jsou spolehlivé.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Gotoh, Grover, Schaller - je to jedno, všechno jsou kvalitní výrobky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
charliealpha
Z důvodu ekonomické krize doporučuji Stagg
Jinak na westernce mám gotohy a též si nemohu stěžovati.
-
arcilucifer
a kde se ten stagg prodava ,to je nejaka nova znacka ? nebo co ,chodim jen do guitarparku.charliealpha píše:Z důvodu ekonomické krize doporučuji StaggJinak na westernce mám gotohy a též si nemohu stěžovati.
skusim se na to zeptat .
- ...EDGE...
At te ani nenapadne,to byl vtip...arcilucifer píše:a kde se ten stagg prodava ,to je nejaka nova znacka ? nebo co ,chodim jen do guitarparku.charliealpha píše:Z důvodu ekonomické krize doporučuji StaggJinak na westernce mám gotohy a též si nemohu stěžovati.
skusim se na to zeptat .
Já mám na SG zamykací Sperzely a taky naprostá spokojenost.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
měl jsem jak grover tak gotoh, gotoh mám teď na druhý kytaře a příjde mi to stejný.
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Podlě me je zbytečný řešit značku, protože ona kolikrát i neznačková mechanika drží perfektně třeba moje akustika vydrží drsný zacházení a drží to fakt dlouho a pokud je mechanika dokonce zamykací tak je to posichrovaný.
Heh,to tu vraždíte.Jen doporučujte nováčkům Staggy,ať ty kvalitnější věci zbydou na ostatní....EDGE... píše:At te ani nenapadne,to byl vtip...arcilucifer píše:a kde se ten stagg prodava ,to je nejaka nova znacka ? nebo co ,chodim jen do guitarparku.charliealpha píše:Z důvodu ekonomické krize doporučuji StaggJinak na westernce mám gotohy a též si nemohu stěžovati.
skusim se na to zeptat .
-
arcilucifer
a kde se ten stagg prodava ,to je nejaka nova znacka ? nebo co ,chodim jen do guitarparku.
skusim se na to zeptat .[/quote]
Heh,to tu vraždíte.Jen doporučujte nováčkům Staggy,ať ty kvalitnější věci zbydou na ostatní.
Ještě byste mu mohli rovnou doporučit Dr.Parts.
[/quote]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nechapu cos to tu ze sebe vyblil
to jako se ti zda ,ze po kvalitnich vecech je tu takovy hlad ,ze na ne stojis frontu?
rozhodne nejsem novacek ,jenom neoblizam kramy ,necumim tam na zbytecny veci a nevysmivam se jim.
skusim se na to zeptat .[/quote]
Heh,to tu vraždíte.Jen doporučujte nováčkům Staggy,ať ty kvalitnější věci zbydou na ostatní.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nechapu cos to tu ze sebe vyblil
rozhodne nejsem novacek ,jenom neoblizam kramy ,necumim tam na zbytecny veci a nevysmivam se jim.
je jedno, jaká značka..pokud to neni špatnej kus nebo nějaká noname asie, tak stačí mít dobře protaženej nultej pražec a prografitovanej tužkou např. a nemáš problém + správně seřízená kobylka 
to a to a za chvíli zas tohle
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono často se spousta vad v podobě rozlaďování hned hází na mechaniky, ale když struny váznou v nultém pražci, tak to ani mechaniky od PRS nezachrání. Je důležité mít kytaru seřízenou od ladících mechanik, až k tremolu.