Jak dostat pot z krku kytary?
Pravidla fóra
Jak dostat pot z krku kytary?
Nazdar, zajímalo by mě, jak dostat co nejúčiněji zachlý pot z krku kytary?
Re: Jak dostat pot z krku kytary?
Především tím,že ho tam nenecháš zaschnout.Uncle píše:Nazdar, zajímalo by mě, jak dostat co nejúčiněji zachlý pot z krku kytary?
bohužel, stalo se..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mejdlová voda je mocný elixír...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No na krku zezadu to je jedno, to očistíš téměř vším a pokud jsi myslel zažranou špínu na hmatníku, hlavně kolem stran pražců, tak třeba já na to mám odložený starý zubní kartáček a když sundám struny, tak ho namočím, oklepnu, ošmrdlám dva tři pražce a rychle vytřu utěrkou dosucha a hotovo - vše parádně čisté hned...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Já taky čistím pomocí kartáčku. Pokud je hmatník lakovaný tak není problém si trochu pomoct lihem. Dát líh na hadr a vyčistit. Funguje to taky dobře. Na čistě dřevěný nelakovaný hmatník bych to asi moc nedával. Přece jenom líh trochu vysušuje. Ale když to pak přejedeš nějakým olejem na hmatníky tak to taky není problém...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Zaschly pot teda nevim
Ale vetsinou to(bezprostredne pri hrani) otru jen rukou a jinak mam tu uterku z mikrovlakna a zadny problem...
Stop dreaming, start playing!