Marshall MG100DFX nebo Line 6 SPIDER 4???
Pravidla fóra
Marshall MG100DFX nebo Line 6 SPIDER 4???
Dobrý Den
Prosím Vás hraji druhý rok na kytaru a dostal jsem se do kapely tak potrebuji kombo do zkušebny a na menši kluby prosím vás poraďte co je lepší jestli ten LINE nebo MARSHALL??? prosím poraďte
Prosím Vás hraji druhý rok na kytaru a dostal jsem se do kapely tak potrebuji kombo do zkušebny a na menši kluby prosím vás poraďte co je lepší jestli ten LINE nebo MARSHALL??? prosím poraďte
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marshall MG100DFX nebo Line 6 SPIDER 4???
Kolik na to máš a co hraješ?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Mám na to necelých 8000,- a hraju post-hardcore
- LukyTukySpeky
Dle me pujde za dany peniz koupit neco jineho lepsiho, ona obecne serie MG marshallu moc cest nedela a zvuk spideru mi taky prijde nic moc, ja jsem nedavno hral na VOX VT, coz by mohlo byt neco podobneho a oproti Line6 je to mnohem lepsi, pokud jsi z Prahy, zajdi do musiccenter, maj je tam ted skladem
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Z těchto dvou za mě Marshall, protože - Například Benea Reach (má tuze oblíbená kapela) hraje rovněž Post-Hardcore (ačkoli můžeme tento styl vnímat odlišně) a na pár fotkách jsem je právě tuším s MG Marshallem viděl, než přešli na jiné vybavení - jmenovitě kytary Duesenberg a ENGL zesíky 
Taky jsem hrál na Line6 ty spidery a bylo to pro mě zcela úděsné ve všech směrech. Měl jsem i efekt od nich a zvukovku, obojí šlo druhý den na bazar, jaký to byl kekel pro mé ucho. Takže chceš-li suchý ne moc přegainovaný zvuk, Marshall.
Za ty peníze bych ale už koukal trochu jinam než na tohle zrovna. Ale jelikož jsem už dlouho nic v této cenové relaci nezkoušel, tak nechám prostor ostatním, aby poradili dle svých zkušeností 
Taky jsem hrál na Line6 ty spidery a bylo to pro mě zcela úděsné ve všech směrech. Měl jsem i efekt od nich a zvukovku, obojí šlo druhý den na bazar, jaký to byl kekel pro mé ucho. Takže chceš-li suchý ne moc přegainovaný zvuk, Marshall.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Ak sa nebranis bazaru tak ked kliknes na to zelene ze bazar tak tam niekto ponuka Peavey Valveking 212 za 9000.- co je myslim rozumna kupa ktoru za 2 mesiace nebudes lutovat a popr. to este dobre predas...
Je to lampa a na post ako vysita! Tie mrciny co si tu vypisal na tie sa ... nemaju perspektivu
Je to lampa a na post ako vysita! Tie mrciny co si tu vypisal na tie sa ... nemaju perspektivu
Ještě jsem přemýšlel o Marshall Valvestate VS 100 prosím jaký máte názor na tohle kombo?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Rozhodně lepší volba než MG nebo Spider...Machi píše:Ještě jsem přemýšlel o Marshall Valvestate VS 100 prosím jaký máte názor na tohle kombo?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Na VS sem hrál a líbilo se mi na to jak je to staré kombo-měl sem tam nastavený takový ten old school thash zvuk ale byla to pohodka ale já bych šel do Line6 přijde mi zvukově jěště lepší...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Na VS jsem hrál včera a přišel mi dost ubzučenej. Osobně bych na tento žánr (který mám rád a hraju ho), klidně bral MGčko, když už né lampu.
Ano na tom MG už mám něco nahráno a když se to nepřehání s gainem (15:00 OD1 nebo maximálně 10:00 na OD2), tak z toho leze docela hutnej a kvalitní zvuk.
Ano na tom MG už mám něco nahráno a když se to nepřehání s gainem (15:00 OD1 nebo maximálně 10:00 na OD2), tak z toho leze docela hutnej a kvalitní zvuk.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jenze tam jde i to reakci aparatu.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tolik nespecifikoval aparát do stylu. Většina aparátů je poměrně variabílních. Opět se opakuji, já bych za 8tis. už koukal po lampě, pokud to chce mít člověk bez práce, tak jsou na bazaru Peavey VK, bohužel jen občas se objevuje IMG stage line. Alternativou jsou lampová komba HOCKE od ing Hockeho z Pardubic.
Jednoho Hockeho jsem měl, ale lampu bez zkreslení - teď je taky v nějakém post HC, jinak to co Hocke vyrábí teď už je dvoukanálové a poměrně variabilní co jsem četl (Braník zde z fóra atp.), neměl jsem už ty komba možnost odzkoušet sám. Zas tolik se jich tu netoulá.
Ale jako vždy, jde jen o to co si vybereš ty, pokud se najdeš v Marshall MG, tak si ho kup. Jinak ty chemické věci od Line 6, bych si osobně nepořídil, ale opět je to jen o tvém rozhodnutí. Teď je pro tebe primární zkoušet, zkoušet a zkoušet, protože my ti můžeme jen poradit možnosti, ale vybrat si musíš sám.
Jednoho Hockeho jsem měl, ale lampu bez zkreslení - teď je taky v nějakém post HC, jinak to co Hocke vyrábí teď už je dvoukanálové a poměrně variabilní co jsem četl (Braník zde z fóra atp.), neměl jsem už ty komba možnost odzkoušet sám. Zas tolik se jich tu netoulá.
Ale jako vždy, jde jen o to co si vybereš ty, pokud se najdeš v Marshall MG, tak si ho kup. Jinak ty chemické věci od Line 6, bych si osobně nepořídil, ale opět je to jen o tvém rozhodnutí. Teď je pro tebe primární zkoušet, zkoušet a zkoušet, protože my ti můžeme jen poradit možnosti, ale vybrat si musíš sám.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com