Black Rebels Motorcycle Club 21.5 Sasazu

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
panedge

Black Rebels Motorcycle Club 21.5 Sasazu

Příspěvek od panedge »

Vřele doporučuju tuhle kapelu,sám se je viděl když tady byly jako předskokani Lennyho Kravitze,myslím,že Lenny už po nich nemusel hrát :D.Je to podle mě rock tak jak má vypadat v roce 2010,po našlapaných albech vydali třeba akusitický Howl,kde je skvělý slyšet jakej je mazec dvě sehraný akustický kytary,opravdu si to zkuste poslechnout
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
suloco

Re: Black Rebels Motorcycle Club 21.5 Sasazu

Příspěvek od suloco »

Včera jsem se zúčastnil a musím říct zklamání. Kapela hrála výborně ALE:
1) místo konání: diskantskej klub kde vás prohledávaj a skenujou jak kdybyste šli k presidentovi, číšnice roznášej pitíčka v černejch zástěrách, všude plno bodyguardů v černejch sakách s takovym tim matrixovskym udělátkem v uchu polstrovaný sedačky no prostě tohle NENI místo pro rockovej koncert nota bene BRMC.
2) produkce: nazvučení nebylo špatný ale hlasitost byla od počáteční 'tak akorát' postupně zvyšována k 'teď už neni slyšet zpěvák' a končila někde na úrovni NOISSSSE. Takže taky nah*vno. Do toho za kapelou umístěná stěna stroboskopů, světla jak na diskotéce, LASER (?!?!?!) a podobně. K týhle kapele se takový prostředí ani produkce nehodí
3) fanoušci: vymezená area pod podiem byla poloprázdná takže moshpit se nekonal. Zbytek lidí byl roztroušen různě po klubu víceméně situován směrem k podiu. Lidi sice pískali a tleskali celkem slušně ale jinak se koncert (včetně těch největších vypalovaček) odehrál v klidné a umírněné atmosféře takže taky nah*vno.

BRMC mám fakt rád ale tomu kdo jim zařizuje turné bych nas*al do rukou a nepustil k vodě.
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“