Ahoj!
Chtěl bych se zeptat co si myslíte o snímačích, které se normálně dávají do made in usa fender jazz bass (standart série)? Vyměnili byste je třeba za modely seymoure-duncan bass lines? A popř. šel by ten kobylkový spárovat se seymore-duncan SPB-3? Trochu uvažuji, že bych na svém usa jazz bass vyměnil krkový snímač za dělený a s SPB-3 mám skvělé zkušenosti.
Je toho víc, ale jsem vděčný za každou odpověď!
Jakub
Snímače jazz bass usa standart
Pravidla fóra
Re: Snímače jazz bass usa standart
....ak tie tvoje na tom Standarde nie sú noisless, alebo nie si spokojný so zvukom, tak by som do tej výmeny išiel.....
nevim jaký jestli jsou noisless
nebyly měněný, origo od pana Fender z továrny v Corona, je z roku 2001- netušim co tam tehdy dávali.
Dej jeden naplno a poslechni jestli je tam slyšet 50HzFAxPR píše:nevim jaký jestli jsou noisless
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
http://bandzone.cz/sunday4
přeš svůj aparát (WARWICK!) neuslyším ani půl hertz
chtěl bych si ze svýho JB udělat něco jako aerodyne, ale lepšího
zoufale se mi stýská po tom precision zvuku
ale vadí mi ty "masitý" precision krky.. tak chci udělat tohle a s tim zadním snímačem by to mohlo zůstat celkem univerzální 
chtěl bych si ze svýho JB udělat něco jako aerodyne, ale lepšího
zoufale se mi stýská po tom precision zvuku
.....bol myslený brum zo siete.....ak Ti v tom prípade nelezie z aparátu šum, alebo brum tak sú noisless.....heczis píše:Dej jeden naplno a poslechni jestli je tam slyšet 50HzFAxPR píše:nevim jaký jestli jsou noisless
-
BUDAJ-31
Noisless by som nedaval do standartky (ajked mozes zrobyt mensi experiment).Noisless sa dava do aktivnych basach ako deluxe serie.Pokial chces dat dobre snimace do tej basy tak jedine ti odporucam Fendery Vintage ..ja uz neviem prene ako sa volaju..su troka drahsie ale zato stoja