Puknutie pri dotyku strun
Pravidla fóra
Re: Puknutie pri dotyku strun
Skusal som! nepomohlo 
Pukne to stejně, když máš zaplé kombo, do něj kabel a dotkneš se špičky toho kabelu (signál)?
OT: No, slovensky jsou pera přece RTY, ne?
Takže má piercing ve rtu, či prostě na hlavě. Pochybuju, že by tu jen tak napsal že má piercing v ptákovi
Jestli jo, tak to klobouk dolů 
OT: No, slovensky jsou pera přece RTY, ne?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Ked trzim obe casti jacku tak to zasusti ale ked za dotknem len spicky tak to pukne...
A hej pery su rty! mam sajrat ve rtech:)
Tak jestli to pukne stejně jako když se dotkneš těch jiných částí kytary atd., tak je to jak říkám a zemění se ti dostává na tu špičku - je jedno kde. Jdi od komba a zkoušej. Jako bez měřáku asi dost těžko bohužel, poněvadž to může být (a nejspíš taky bude) okem nepostřehnutelné...elien píše:Ked trzim obe casti jacku tak to zasusti ale ked za dotknem len spicky tak to pukne...
Efekty a tak by ti lupat určitě neměly vůbec. Teď jsem ohulil doma kombo na maximální gain i volume na zkresleném a ťukal po krabičce efektu (jo, kovová) a nic
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Nemoze to ist cez zastrcku elektricku? Hlava je napajana do toho isteho ako efetky
Hmm, to ti přesně schopen říct asi nejsem (momentálně se mi an nechce myslet...) ale co vím, tak ZLO se v zásuvkách skrávat může, když jsou blbě zapojenéelien píše:Nemoze to ist cez zastrcku elektricku? Hlava je napajana do toho isteho ako efetky
Opět ale vhodno proměřit
Skusil som druhu gitaru a tam to nerobi 
co viem tak majitel predomnou menil kamene za grafitove ale to pochybujem ze by zapricinovalo moj problem
co viem tak majitel predomnou menil kamene za grafitove ale to pochybujem ze by zapricinovalo moj problem
Hmm, takže celkem jasná věc - půjčit si od někoho měřák a pokud máš základní elektro-skill, tak to v té svojí kytaře najdeš. Obyčejný měřák se hodí, tak můžeš i pár korun investovat, zas tolik nestojí 
Vše už bylo z mé strany řečeno, tak good luck
Vše už bylo z mé strany řečeno, tak good luck
tak si skusim od niekoho pucit... hadam sa to najde 
V kazdom pripade veliky dik za rady a snahu
ps. moj skill je taky velky jak velky je GOOGLE
+ nieco uz som napajkoval
V kazdom pripade veliky dik za rady a snahu
ps. moj skill je taky velky jak velky je GOOGLE