Jolana onyx
Jolana onyx
Čau dostal jsem kytaru jalana onyx, jakž takž hraje, ale chci se zeptat jestli se vyplatí dávat tam nové snímače? Když jsem ji měl v obchodě s kytarami, aby se mi na ni koukli, tak jsem se na to ptal a říkal že to může bejt ještě horší, tak mě zajímá co na to říkáte Vy. Dík
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jolana onyx
hele de vo to jestli ta kytara za to stojí. Co krk? rovnej? co například kobylka? je navrtaná v pohodě? nevyklá se? pokud bude v pořádku krk, kobylka, pokud budeš vědět že do toho chceš jít a budeš vědět že to za to stojí vyměň třeba jen jeden snímač a pak třeba druhej, Mimochodem co tam chceš dát?syneda píše:Čau dostal jsem kytaru jalana onyx, jakž takž hraje, ale chci se zeptat jestli se vyplatí dávat tam nové snímače? Když jsem ji měl v obchodě s kytarami, aby se mi na ni koukli, tak jsem se na to ptal a říkal že to může bejt ještě horší, tak mě zajímá co na to říkáte Vy. Dík
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
krk se mi zda dobrej a kobylka taky a premejslel jsem ze bych tam dal neco od RM pickups
Hlavne tam nedavej RM. Custom s keramickymi magnety. Mam ho a hruza, na clean upistene vysky, bas takove suche, bez charakteru. Na zkreslenem se celkem da, nevazbi, ma takovy ostry zvuk a pekne litaj flazolety.
Bach LP (SD SH-1 59'/SD SH-4)
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
RMka nejsou vůbec zlý snímače, spíš naopak. Ovšem někde se poinformuj jaký typ by byl pro tebe nejlepší, já nejsem ta pravá osoba(nemám moc zkušenost), ovšem slyšel sem dobré ohlasy.syneda píše:krk se mi zda dobrej a kobylka taky a premejslel jsem ze bych tam dal neco od RM pickups
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
zkus napsat př9mo panu Machovi. Řekni mu typ kytary a hudbu nebo zvuk [jemný, kulat´nebo tvrdý průrazný,...] a on ti poradí.knedlousek píše:RMka nejsou vůbec zlý snímače, spíš naopak. Ovšem někde se poinformuj jaký typ by byl pro tebe nejlepší, já nejsem ta pravá osoba(nemám moc zkušenost), ovšem slyšel sem dobré ohlasy.syneda píše:krk se mi zda dobrej a kobylka taky a premejslel jsem ze bych tam dal neco od RM pickups
no to je pravě ono ja bych chtěl od všeho trochu
:D:D:D
V tom případě zkus varitone...syneda píše:no to je pravě ono ja bych chtěl od všeho trochu:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=iEK9IV-ULr0
myslel jsem ze bych ke kobyle dal nejakej rockovej na zkreslení a ke krku nejakej kulatej peknej zvuk
Ten chlápek si moc Crazy Train nedává,co?Pikus píše:V tom případě zkus varitone...syneda píše:no to je pravě ono ja bych chtěl od všeho trochu:D:D:D
takovím divným stylemOtis píše:Ten chlápek si moc Crazy Train nedává,co?Pikus píše:V tom případě zkus varitone...syneda píše:no to je pravě ono ja bych chtěl od všeho trochu:D:D:D
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

core88: Hoooodně divným stylem.
Ale abych nebyl OT: Snímače se vyplatí vyměnit téměř vždy.tedy za předpokladu,že jste nekoupili nástroj přesně s tím snímačem,který vám sedí nejvíc. Nicméně bych se bál výměny za RM. I kdyby zněl nevim jak dobře,pravděpodobně by jsi ho stejně časem měnil. Určitě uděláš líp,když se podíváš na bazar kde se nechají za stejnou cenu,nebo o nepatrně dráž koupit i DiMarzia,nebo Seymour Duncany...
Ale abych nebyl OT: Snímače se vyplatí vyměnit téměř vždy.tedy za předpokladu,že jste nekoupili nástroj přesně s tím snímačem,který vám sedí nejvíc. Nicméně bych se bál výměny za RM. I kdyby zněl nevim jak dobře,pravděpodobně by jsi ho stejně časem měnil. Určitě uděláš líp,když se podíváš na bazar kde se nechají za stejnou cenu,nebo o nepatrně dráž koupit i DiMarzia,nebo Seymour Duncany...
ok budu sledovat bazar