Jenze tady mluvime o desitkach zkousek. Mimochodem vsiml jsem si, ze pokazde nakonec hraju PRESNE na to samy nastaveniKinx píše:no spis bych rek ze takovy srovnani mi prijde irelevantniuz jenom ze sam vim ze bubenikum to jednak nekdy o par db klesa, zalezi na nalade a rozehranosti
nehlede na casovou mezeru. chtelo by to proste udelat na jednom boxu a jen prepinat
tam je rozdil opravdu pidi.
50 vs 100 W
Pravidla fóra
Re: 50 vs 100 W
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
i kdyby to bylo 100 zkousek tak to je jedno
podle me ten rozdil jde zjisit behem peti minut jednoduchyho prepinani mnohem lip nez behem 100 zkousek s kapelou mezi kteryma jsou ruzne dlouhy nekolikadenni casovy odstupy a jedina reference je lidskej bubenik ktery do toho reze zrovna tak jak se vyspal (tim ho nechci nijak schazovat) 
Ja nerikam, ze neni presnejsi porovnat vedle sebe, ale tu moznost jsem nemel. A jsem presvedcenej, ze i pri primym srovnani by to dopadlo stejne.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Já vím že není důležité 50/100W ale hlavně zvuk co s toho chceš dostat a repráky. Jinak hraje na stejný zesík 1 reprák v kombu a jinak stackbox 4x12 s drahými repráky. Starý Vox jenom 30W mně málem zabil a stačil i našemu bubeníkovi. Tranzistorový Peavey 150W nebo Performer 100W byli tak na poloviční hlasitosti toho lampového veterána.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
To je celkem jasne pri porovnani class A stareho zesaku a american trandaku 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote