Kytara podle Jacka Whitea.
Pravidla fóra
Kytara podle Jacka Whitea.
Ahoj, chtěl bych si udělat kytaru podle Jacka Whitea, přesně myslim tu na který má nalepený ten karton (Jackův Key). Udělal bych to tak že bych si koupil nějakou šmejd kytaru a na tý pak odřízl přední desku, pak bych tam nalepil ten karton, jenomže v tom je ten háček vůbec nevim jak tam ten karton dát!! Kdyžtak prosím poradte i jakej snímač nějakej levnej... Je to spíš takovej experiment.
Re: Kytara podle Jacka Whitea.
Jseš si jistý že má papundekl místo přední desky?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Myslím, že to je pěkná blbost, sice nevím, kdo je Jack White a jsem línej to hledat, ale jestli tam má nějakej papundekl, tak ho má na tý přední ozvučný desce, jinak by to nehrálo a taky by na něm nedržela kobyla.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Já bych tipoval že má prostě svoji oblíbenou akustiku zatlumenou papundeklem nebo páskou, aby mu nevazbila, a v tom hozený snímač.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
NOo na obrázku http://farm3.static.flickr.com/2408/214 ... d96e82.jpg (kytara v prav)o je vidět že je to na něco nalepený, možná že na tu prední desku? Nevim...
Tedy, takhle závažný starosti bych fakt nechtěl mít !!!
Taková lubovka typu Gibson, co by stála pár korun se asi neshání lehce ani po bazarech, to už si ji někdo radši pověsí na zeď, řekl bych. Takovou " úpravu " jsem ještě neviděl.
Yamaha FG700MS