baskytarové kombo s možností připojení externího zesilovače

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
-Romik-
Kontaktovat uživatele:

baskytarové kombo s možností připojení externího zesilovače

Příspěvek od -Romik- »

Zdravim,
používám Hartke 3500 a k tomu boxy 10x4 a 1x15, musím bohužel řešit ještě do druhé zkušebny nějájkou alternativu na ne zas tak hlučnou muziku, tak sháním basové kombo tak do 10ti tisíc, ale rád bych, aby bylo možné připojit k němu občas externí zesilovač (právě ten Hartke 3500) a pooužívat kombo jenom jako box...netušim zda to vůbec někdo umožňuje, resp. jestli se to vůbec vyrábí.
Nevíte někdo?
Díky za radu.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: baskytarové kombo s možností připojení externího zesilovače

Příspěvek od Bummer »

Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
heczis

Příspěvek od heczis »

Dal bych krk na to, že jsem to někde viděl, ale nemůžu si vzpomenout kde (taky jsem to jeden čas docela potřeboval).
Co mě letmo napadá (pak mě pls nebijte), tak Ibanez dělá prcka Promethean, což je něco podobnýho jako "komba" třeba od Genz-Benz - nejsou to ani tak komba jako prostě malinká hlava a malinkej boxík, co se k sobě dají nějak přichytit. Ale teď koukám, že do tý ceny se to spíš nevejde... :oops:
A pak samozřejmě možnost někomu říct, ať to tam velmi levně připájí - co třeba Hocke, nebo nějakej podobnej výrobce (kdyby nestačil kamarád)?
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
-Romik-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Romik- »

heczis píše:Dal bych krk na to, že jsem to někde viděl, ale nemůžu si vzpomenout kde (taky jsem to jeden čas docela potřeboval).
Co mě letmo napadá (pak mě pls nebijte), tak Ibanez dělá prcka Promethean, což je něco podobnýho jako "komba" třeba od Genz-Benz - nejsou to ani tak komba jako prostě malinká hlava a malinkej boxík, co se k sobě dají nějak přichytit. Ale teď koukám, že do tý ceny se to spíš nevejde... :oops:
A pak samozřejmě možnost někomu říct, ať to tam velmi levně připájí - co třeba Hocke, nebo nějakej podobnej výrobce (kdyby nestačil kamarád)?
Díky za tip, mě je to jasný, že cenově je to trošku jinde, sám vim, že pokud chci něco kvalitního, nemá cenu šetřit...zkusim se podívat po něčem použitým, jenom bohužel nevim, jak se tý možnosti odpojení aparátu řiká odborně...
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Já mám na kombu vzadu výstup na repro a jeden z výstupů je zapojenej do repra v kombu, takže stačí to repro jenom zapojit do jiného zesilovače, myslel jsem, že to tak má většina komb...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

rotten77 píše:Já mám na kombu vzadu výstup na repro a jeden z výstupů je zapojenej do repra v kombu, takže stačí to repro jenom zapojit do jiného zesilovače, myslel jsem, že to tak má většina komb...
Přesně to jsem chtěl napsat. Já mám taky výstup z zesilovače v kombu pomocí jacku píchnutej do repra. Takže v mém případě by stačilo vytáhnout jack a zapojit jiný zesilovač. Pokud to tak nemá tvoje kombo tak to určitě není věc co by se nedalal dodělat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
dzzerza

Příspěvek od dzzerza »

Nevim jetsli je pro tebe thle informace jeste aktualni, ale to o cem mluvis ma Kombo LINE6 LowDown 110. Ja ho pouzival ve zkusebne a na podiujsem ho podporoval vetsim aparatem - tzn. zvuk z nej jsem posilal do mixu a druhym specialnim vystupem do velkeho basoveho aparatu.
Shodou okolnosti tohle kombo prodavam prodavam, kdybys mel zajem: dzzerza@kopecaci.info
Sterling by MusicMan Ray 35; Hartke HA3500; Fender 410 PRO SL; Korg DTR-1; BBE 382i Sonic Maximizer
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“