Čau.
Dnes jsem na zkoušce zapnul apec a nic. Světlo napájení svítí, switch přepíná kanály, ale lampy se nezačnou ani žhavit.
Trafo je slyšet.
Nemáte někdo představu, co by to mohlo být?
Diky
Marshall JCM2000 TSL601 - přestal hrát
Pravidla fóra
Marshall JCM2000 TSL601 - přestal hrát
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Re: Marshall JCM2000 TSL601 - přestal hrát
Uvnitř by měla bejt ještě nějaká pojistka "před" lampama, asi bude v háji => podívat se, jak je na tom, pokud bude třeba vyměnit za stejnou. Pokud odejde znova, bude asi někde problém, začal bych výměnou lamp, respektive návštěvou odborníka.
Jop, to bude poistka, stáva sa
Uvnitř jako že musím rozhodit kryt a podívat se? Ty dvě, co jsou volně přístupné, se zdají být v pořádku.
Ještě taková věc... "stává se" znamená, že pokud to bude pojistka, mám ji vyměnit a být v klidu, nebo kombo mám pro sichr radši nechat zkontrolovat fachmanovi? (samozřejmě že pokud mi ji to vypálí znova, návštěva profíka je jasná, jak píše Skinner).
*edit. Tak jsem rozdělal zadní mřížku a nikde tam pojistku nevidím. Pokud je schovaná v panelu, tak do toho nejdu, to nechám odborníkům.
Ještě taková věc... "stává se" znamená, že pokud to bude pojistka, mám ji vyměnit a být v klidu, nebo kombo mám pro sichr radši nechat zkontrolovat fachmanovi? (samozřejmě že pokud mi ji to vypálí znova, návštěva profíka je jasná, jak píše Skinner).
*edit. Tak jsem rozdělal zadní mřížku a nikde tam pojistku nevidím. Pokud je schovaná v panelu, tak do toho nejdu, to nechám odborníkům.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Další pojistka je přímo v zesilovači. Musíš jej vyndat, je to jednoduché, odšroubuješ 4 šrouby nahoře, a 2x na levo a pravo, odpojíš repro + reverb a celý jej zezadu vysuneš. Vevnitř by měla být 1 nebo 2 pojistky. Nedávno jsem měl svou 602 rozdělanou.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Kucí díky moc!
Rozhodil jsem zesilovač, po pěti minutách našel pojistku
... byla spálená. Vyměnil jsem ji a vše se jeví OK.
Tak doufám, že to byla běžná opotřebovanost a ne nějaký další problém.
Dirty deeds!
Rozhodil jsem zesilovač, po pěti minutách našel pojistku
Tak doufám, že to byla běžná opotřebovanost a ne nějaký další problém.
Dirty deeds!
- citizen.one
Vetsinou je to jen nejaka prkotina, ostatne od toho tam ta pojistka je, me ta sama odesla kdysi kdyz jsem mel DSL401 a vymenil jsem to a pak to rok slapalo bezchybne, pak uz jsem to prodal...tehdy to myslim bylo nejak tesne po prevozu...