no skoro doufam ze neodepise, uz tech fuzzu mam kopec a mam je jen kvuli minimalnim rozdilum
ten zvuk dela i ta kytara, mel jsem uz kopec stratu a zadnej nebyl tak nejak uplne idealni, spouste lidi se hodne libily, ale jdu nejlip po gilmourovu tonu, nebo aspon neco takovyho jak ma ten chlapek na videu...no az budou jednou love, tak chci tuhle barevnou kombinaci, nejlip kolem roku 70 a starsi
Ne. 80 euro byla stařičká informace z gear page o fuzzech všeobecně, tohle je navíc ta limitka s tím jedním tranďákem navíc. A tu sunface myslíš z ebay?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
coz teda moc nejni, vlastne jeste nebylo, jinak bych to uz mel
no ale stejne jsem trochu nakloflej
snad v budoucnu, uz takhle docela utracim a tech fuzz mam fakt trochu vic nez zdravo...pravda postupem casu jsem se prehodil na skoro vyhradne germaniovy...
ted dost hraju MJM Britbender, ale teda silikoverzi...casem poridim GE...
- Wild Horses - 72 Euro
- Dirty Little Thing - 87 Euro
- Voodoo Chile - 87 Euro
- The Rocker - 95 Euro
- Mr. Kite - 80 Euro
- Syco Machine - 163 Euro
- Purple Haze 2 - 110 Euro
teď nevim jestli dělá purple haze 1, má tam napsaný že je to germaniová limitka na 10 ks tak jsou asi pryč.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
ze vsech fuzzu co mam jsem se rozhodl si nechat vlastne jen germaniovy...a ty co mam v SI verzi a chci je mit a je to mozny je mit, tak casem poridim v GE.
kdyz uz jsme u toho BigMuffa, musim se pochlubit, podle Muffa Ramshead z moji sbirky dela Yeeshkul - Electronic Orange repliku, jestli bude hrat tak dobre jako original a verim ze bude, soude podle efektu co od nej mam doma ted pujcene, mate se na co tesit a ja taky, ptze urcite neodolam a poridim si ho jeste jednou, nejlip jako dvouefekt s GE benderem...
Jediny na co jsou mozna SI lepsi, jsou takovy ty hodne chemicky fuzzy, jinak snad na nic...ale kazdymu jak libo...
jako dostane, ale mam jeden specifickej SI fuzz, od cranetortoise a samotnej zni nic moc, ale kdyz se jeste predtim nakopne bud jinym fuzzem nebo OD, tak zacne zit, asi jako kdyby ses polil kyselinou