Squier Affinity Tele vs. Epiphone LP Special II
Pravidla fóra
Re: Squier Affinity Tele vs. Epiphone LP Special II
díky, pak mám na výběr z Dean Vendetta a nebo nějáký explorer od bacha co mi anbízeli u nás v hudebninách nějak za 5 litru a nebo z bazaru tele od squiera a má 2 humbuckery a potom jsem anšel něco od značky tyme, jenže vůbec netuším nic o této značcea na netu jsem taky toho moc nenašel
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Ty vole ty máš rozstřel jak hovado:-)) čoveče běž si na ty kytary fakt zahrát, jinak asi nezjistíš co ti z toho vyleze.Popisovat zvuky a kvalitu nástroje tak aby se v tom aspoň někdo vyznal moc nejde. to ti tu potvrdí každej. Ale asi takto: Musíš vědět co chceš. Les pauly mají hodně těžký středový zvuk. To tele by mohlo mít víc takový řezavý zvuk se slyšitelnějšíma výškama, pokud bude se singlem tak bude hodně zvonit. A ta vendetta tipuju že to bude celkem pila. Ogaro musíš zkoušet no...
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
jasně, jen tam kde maj deanku člověka prodavač seřve jen za to , když se člověk koukne jestli nemá křivej krk a podobný věci.Až budou prachy v kapse tak půjdu zkoušet jak o závod
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak ho servi ze na tebe nema rvat, je to v jeho zajmu vydelat si penize.tadeasp píše:jasně, jen tam kde maj deanku člověka prodavač seřve jen za to , když se člověk koukne jestli nemá křivej krk a podobný věci.Až budou prachy v kapse tak půjdu zkoušet jak o závod
to bych nejradši udělal , ale proč se s ním s**t, když mu samotnému nedojde, že takhle přichází o zákazníky
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
No, napada me jedinej duvod, protoze ty chces zkusit kytaru?Kdyz ja chci neco vyzkouset tak me nejaky prodavac ktery si zvedne p***l jednou za hodinu totalne nezajima aneb zakaznik je pantadeasp píše:to bych nejradši udělal , ale proč se s ním s**t, když mu samotnému nedojde, že takhle přichází o zákazníky
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Kde konkretne?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
muzikant
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Tak jdi jinam přeci. S koupí člověk potřebuje poradit a když ani tahle základní věc nefunguje tak není co řešit.tadeasp píše:no jo co se dá dělat, koupím kytaru a už tam nevlezu
Technika osvobozuje 
boužel jinde tu deanku nemaj v prodejně ani na skladě, takže musím jedině tam
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Kosta je blbec. Ser na nej a proste si ji zajdi vyzkouset. Vim, ze tam je sileny pristup, ale na to kasli. prece se nebudes omezovat jen proto, ze tam vladne idiotie. Znam to moc dobre. Jednou jsem tam kdysi kupoval kytaru a bylo to stejne jak popisujes. Zamaval jsem mu pred ksichtem penezma a to jste meli videt, jak se ohanel. Tak to zkus treba takhle. Ja s nim jsem hotovy okamzite a pokazde jeho pitome kecy odpalkuju, jinak to nejde.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
kosta je zvlastni, na kytary mi tez "nedovolil" sahat, ale kdyz jsem tam chtel zkus nejake kombo tak mi vsecko ochotne donesl, nachystal, nabizel se ze donese i dalsi na srovnani a tak..a to sem ani nerekl vylozene ze to koupim..ale kdyz jsem tam prisel pro struny DR (ty barevne, cervene) ktere maji na eshopu oznacene skladem, malem na me volal blazinec, ze pry takova blbost neexistuje
edit:nebo se prevlec za babu..kamoska tam prisla podivat se na basu, on ji rovnou jednu domu pujcil na cviceni a jeste ji zaridil kapelu
edit:nebo se prevlec za babu..kamoska tam prisla podivat se na basu, on ji rovnou jednu domu pujcil na cviceni a jeste ji zaridil kapelu
Záleží na tom, kým byl otráven před tvým příchodem. Potom se odvíjí celý jeho den/nálada. Ale co mi vykládá různý historky z prostředí tohoto obchodu, tak se mu ani nedivím. Nejvíce ho vytočí, když si přijde někdo kupovat kytaru 20 min před zavíračkou a on nemá ještě hotové vyučtování za uplynulý den! Mladý týpek minuly týden tam vskutku přišel a kupoval si nějakou Ibanezu s rychlým krkem za 15k, prý Kostovi řekl po 5ti minutách, že to je ta pravá kytara a že ji hned bere. Nad tím Kosta ještě dlouho kroutil hlavou. Stalo se mi však také, že byl otrávený z mé neschopnosti něco "jednoduchého jak facka" zahrát (chodím k němu na hodiny kytary). Není každý den k posvícení. 
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
K nemu na hodiny kytary?
To bych radsi se nechal ucit od svoji stare babicky
Jakoze on sice muze byt otraveny, ale k zakaznikum se ma chovat slusne. Kamarad si tam sel koupit basu a on mu ji chtel rovnou nauctovat. Tak mu znamy rekl, ze si ji samozrejme chce vyzkouset, protoze neda 25 tisic za zajice v pytli. Na to mu Kosta odpovedel, ze takove nastroje nebyvaji poruchove a ze jestli ji chce, tak at si ji vezme, jinak ze muze jit jinam. Samozrejme se vytocil a sel jinde. Takze asi takhle to je s tim, ze nevericne krouti hlavou, ze si nekdo zkousi kytaru jen 5 minut. Kdyz ho to nebavi jednat s lidmi, tak at jde jinde. treba nekde do skladu. Jeste je super, ze neakceptuje nazory jinych lidi. To, co mu zni dobre proste dobre zni. Ale zase se mu nesmi uprit, ze obchodniho ducha ma
Ten by prodal i lopatu s pradelnima snurama.
To bych radsi se nechal ucit od svoji stare babicky
Jakoze on sice muze byt otraveny, ale k zakaznikum se ma chovat slusne. Kamarad si tam sel koupit basu a on mu ji chtel rovnou nauctovat. Tak mu znamy rekl, ze si ji samozrejme chce vyzkouset, protoze neda 25 tisic za zajice v pytli. Na to mu Kosta odpovedel, ze takove nastroje nebyvaji poruchove a ze jestli ji chce, tak at si ji vezme, jinak ze muze jit jinam. Samozrejme se vytocil a sel jinde. Takze asi takhle to je s tim, ze nevericne krouti hlavou, ze si nekdo zkousi kytaru jen 5 minut. Kdyz ho to nebavi jednat s lidmi, tak at jde jinde. treba nekde do skladu. Jeste je super, ze neakceptuje nazory jinych lidi. To, co mu zni dobre proste dobre zni. Ale zase se mu nesmi uprit, ze obchodniho ducha ma
Hele, člověku s řeckou krví těžko můžeš něco radit. 
Ale jinak jako učitel je výborný. Už dost mladých kluků učil a učí nadále za dobrý peníz.
Ale jinak jako učitel je výborný. Už dost mladých kluků učil a učí nadále za dobrý peníz.
Tak jsem tam dneska byl a bylo to v pohodě, vyzkoušel jsem deanku dimebag signature , nebýt nan i jeden snímač přilepený lepící páskou tak do toho jdu.I ty kytary TYME nejsou špatné, za ty prachy.Dneska skvělý přístup, mohl jsem si to i v pohodě vyzkoušet, takže pohoda
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Asi se hezky vyspal
Jinak ten snimac je tak prelepeny schvalne, protoze to tak dimebag mel
Muzes to odlepit klidne a neni se ceho bat 
Kosťa, Muzikant, Ostrava...
Není to ten dlouhovlasej prodavač?
V Muzikantu jsem byl jen jednou... S otcem, pač byl v Ostravě obchodně... No, vlezli jsme do toho obchodu oba a vypadalo to, že je docela ochotnej. Asi měl dobrej den, mne přišel docela v pohodě. Ale třeba si ho také s někým pletu.
Není to ten dlouhovlasej prodavač?
V Muzikantu jsem byl jen jednou... S otcem, pač byl v Ostravě obchodně... No, vlezli jsme do toho obchodu oba a vypadalo to, že je docela ochotnej. Asi měl dobrej den, mne přišel docela v pohodě. Ale třeba si ho také s někým pletu.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Ve čtvrtek odpoledne přijď do hudebnin u Brauna, na nábřeží... ptej se po Honzovi . Něco spolu vyberem - pokud teda do té doby ještě vydržíš
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"