Emo kapely

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Emo kapely

Příspěvek od KIWI »

Kdo jsou emo kapely? Někde jse mse tím setkal, ale nevím co to je? Hudební styl?? Díky
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

jj takovej ten hudebni styl pro vsechny emotivni lidi :lol:. Nedávno jsem dokonce četl, že Green day jsou Emo :lol: .
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

takovy specificky pop punk. napr. My Chemical Romance tusim. nechci te odrazovat, ale nic moc. takova ta nenarocna hudba pro nactilete, kteri nevedi, co je dobry a staci jim image a "emocionalne" nabite pisne.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já to nechci vědět z důvodu že bych je chtěl poslouchat :-) A propo green Day jsou moje nejoblíbenější kapela :-D (a redhoi ;-) )
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Tokio Hotel jsou EMO....tak a teď už víš na čem jseš :lol:
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

KIWI píše:Já to nechci vědět z důvodu že bych je chtěl poslouchat :-) A propo green Day jsou moje nejoblíbenější kapela :-D (a redhoi ;-) )
Ti GD rozhodně EMO nejsou to byla sranda. Je na tom pěkně vidět, že když je něco módní, co se všechno děje a fanoušci si přejímají skupiny do svých oblíbených stylů :lol: .
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

od jedný "hudení odbornice" sem slyšel že je Alexi emo,páč si maluje oči,a já když sem s ní mluvil ,tak sem měl nalakovaný nehty, oči trošku taky ,tak sem se málem posral smíchy když si to uvědomila....pak teprv byla emotivní :lol: :lol: :lol:
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Mě nejvíc baví jak někteří kritici řadí v časopisech do stylů.Sem takhle jednou četl právě o My Chemical romance a ten chlap tam psal že se tam objevujou u Trash metalový písně - tak sem se docela natlemil.Prostě emo poznáš tak že zpěvák vypadá jako když mu je zle a skoro brečí když zpívá všechno to je strategie :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Brousitch píše:Tokio Hotel jsou EMO....tak a teď už víš na čem jseš :lol:
no, já spíš Emo kapely jako Lvmen, Thema Eleven nebo třeba Heartline... to je ale spíš Emo HC...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Mozna bych se ani nesnazil zjistit co to je EMO,,pac kdyz jsem to nevedel byl jsem stastnejsi
impact

Příspěvek od impact »

Emo je hudební styl, kterej vychází z punku, ale je melodičtější a často se vyznačuje tím, že se v něm střídají klidné a divoké pasáže, ve kterých ze sebe kapela vydá vše a často má velmi osobní texty - emo má být zkratka emocionální, plné emocí...

Obrázek
http://www.fourfa.com/

takovej malej rozcestnik... osobně doporučuju Jimmy Eat World, Thrice, Thursday a Something Corporate, jsou pro začátek celkem lehce stravitelný :)

SoCo - http://www.youtube.com/watch?v=mmKIY0VnM1U

Thursday - http://www.youtube.com/watch?v=5Rrq8QkoyMQ

Tokio Hotel se snažej oslovit masy, a proto vypadaj jak vypadaj... :) To máš jako s popem... tam máš třeba RHCP a vedle toho Britney Spears...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Doplnim že většinou se "hudebníci"ale hlavně fans vyznačují krátce střiženými černými vlasy s ofinou zakrývající jedno oko, černá barva ale ne jako u metalu většinou kombinovaná s růžovou, piercing, malování očí + další oblečení navrhnuté speciálně pro tento styl. Mezi další vybavení patří i žiletka, kterou EMÁCi používají když jsou hodně emotivně na dně a tak se řežou.
Další znakem je že většinou nerozeznáte chlapce od dívky a většina EMO tvrdí že neni EMO ale ostatní jsou Emo nebo jsou minimálně pozéři.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu :lol: ) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka... :lol: No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee :lol: )
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

dig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu :lol: ) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka... :lol: No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee :lol: )
No vy to dost zlehcujete :roll: ... je ale fakt, ze styl "EMO" jako moda je nejvets p*****a a ty co to nedelaj kvuli tomu ze to tak cejtej ale ze dou proste s masou sou ubohy a k smichu... to je vlastne to cely EMO, jinak kapely ktery meli texty nabity emocema a lidi co obcas neunesly svoje momentalni psychycky rozpolozeni tu byli davno predtim !! ;)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

JanSpilka píše:
dig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu :lol: ) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka... :lol: No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee :lol: )
No vy to dost zlehcujete :roll: ... je ale fakt, ze styl "EMO" jako moda je nejvets p*****a a ty co to nedelaj kvuli tomu ze to tak cejtej ale ze dou proste s masou sou ubohy a k smichu... to je vlastne to cely EMO, jinak kapely ktery meli texty nabity emocema a lidi co obcas neunesly svoje momentalni psychycky rozpolozeni tu byli davno predtim !! ;)
Ja vim, sou to desny chudaci, musej prezit obrovskou tihu zivota, ale ta prece dopada na vsechny, ne? :) Ja vim, hudba je urcena proto, aby tve emoce mely volny prubeh, ale emo mi pride jako modni a komercni s*acka... :lol:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Pokud to takhle vnímáš - tvůj problém :D

nesmíme je všechny házet do jednoho pytle :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Dark Axel píše:Pokud to takhle vnímáš - tvůj problém :D

nesmíme je všechny házet do jednoho pytle :wink:
Ja tak neberu vsechny, ale zatim sem neslysel emo kapelu, co by me zaujala... (vyrkl sem pouze svuj nazor :lol: )
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

Alexi_Laiho píše:od jedný "hudení odbornice" sem slyšel že je Alexi emo,páč si maluje oči,a já když sem s ní mluvil ,tak sem měl nalakovaný nehty, oči trošku taky ,tak sem se málem posral smíchy když si to uvědomila....pak teprv byla emotivní :lol: :lol: :lol:
Lol tak to si me rozbil :D Alexi je emo :D Slysela ta typka nekdy Bodomy?:DDD
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
kůl v plotě

Příspěvek od kůl v plotě »

termyx

Příspěvek od termyx »

nirvana byla vlastně taky emo ne? :D
to a to a za chvíli zas tohle
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“