Emo kapely
Emo kapely
Kdo jsou emo kapely? Někde jse mse tím setkal, ale nevím co to je? Hudební styl?? Díky
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to nechci vědět z důvodu že bych je chtěl poslouchat
A propo green Day jsou moje nejoblíbenější kapela
(a redhoi
)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ti GD rozhodně EMO nejsou to byla sranda. Je na tom pěkně vidět, že když je něco módní, co se všechno děje a fanoušci si přejímají skupiny do svých oblíbených stylůKIWI píše:Já to nechci vědět z důvodu že bych je chtěl poslouchatA propo green Day jsou moje nejoblíbenější kapela
(a redhoi
)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Alexi_Laiho
od jedný "hudení odbornice" sem slyšel že je Alexi emo,páč si maluje oči,a já když sem s ní mluvil ,tak sem měl nalakovaný nehty, oči trošku taky ,tak sem se málem posral smíchy když si to uvědomila....pak teprv byla emotivní

vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě nejvíc baví jak někteří kritici řadí v časopisech do stylů.Sem takhle jednou četl právě o My Chemical romance a ten chlap tam psal že se tam objevujou u Trash metalový písně - tak sem se docela natlemil.Prostě emo poznáš tak že zpěvák vypadá jako když mu je zle a skoro brečí když zpívá všechno to je strategie 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no, já spíš Emo kapely jako Lvmen, Thema Eleven nebo třeba Heartline... to je ale spíš Emo HC...Brousitch píše:Tokio Hotel jsou EMO....tak a teď už víš na čem jseš
Hraju na kytary a mašinky
Emo je hudební styl, kterej vychází z punku, ale je melodičtější a často se vyznačuje tím, že se v něm střídají klidné a divoké pasáže, ve kterých ze sebe kapela vydá vše a často má velmi osobní texty - emo má být zkratka emocionální, plné emocí...

http://www.fourfa.com/
takovej malej rozcestnik... osobně doporučuju Jimmy Eat World, Thrice, Thursday a Something Corporate, jsou pro začátek celkem lehce stravitelný
SoCo - http://www.youtube.com/watch?v=mmKIY0VnM1U
Thursday - http://www.youtube.com/watch?v=5Rrq8QkoyMQ
Tokio Hotel se snažej oslovit masy, a proto vypadaj jak vypadaj...
To máš jako s popem... tam máš třeba RHCP a vedle toho Britney Spears...

http://www.fourfa.com/
takovej malej rozcestnik... osobně doporučuju Jimmy Eat World, Thrice, Thursday a Something Corporate, jsou pro začátek celkem lehce stravitelný
SoCo - http://www.youtube.com/watch?v=mmKIY0VnM1U
Thursday - http://www.youtube.com/watch?v=5Rrq8QkoyMQ
Tokio Hotel se snažej oslovit masy, a proto vypadaj jak vypadaj...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Doplnim že většinou se "hudebníci"ale hlavně fans vyznačují krátce střiženými černými vlasy s ofinou zakrývající jedno oko, černá barva ale ne jako u metalu většinou kombinovaná s růžovou, piercing, malování očí + další oblečení navrhnuté speciálně pro tento styl. Mezi další vybavení patří i žiletka, kterou EMÁCi používají když jsou hodně emotivně na dně a tak se řežou.
Další znakem je že většinou nerozeznáte chlapce od dívky a většina EMO tvrdí že neni EMO ale ostatní jsou Emo nebo jsou minimálně pozéři.
Další znakem je že většinou nerozeznáte chlapce od dívky a většina EMO tvrdí že neni EMO ale ostatní jsou Emo nebo jsou minimálně pozéři.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! 
Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu
) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka...
No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee
)
No vy to dost zlehcujetedig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka...
No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee
)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Ja vim, sou to desny chudaci, musej prezit obrovskou tihu zivota, ale ta prece dopada na vsechny, ne?JanSpilka píše:No vy to dost zlehcujetedig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka...
)
... je ale fakt, ze styl "EMO" jako moda je nejvets p*****a a ty co to nedelaj kvuli tomu ze to tak cejtej ale ze dou proste s masou sou ubohy a k smichu... to je vlastne to cely EMO, jinak kapely ktery meli texty nabity emocema a lidi co obcas neunesly svoje momentalni psychycky rozpolozeni tu byli davno predtim !!
Lol tak to si me rozbilAlexi_Laiho píše:od jedný "hudení odbornice" sem slyšel že je Alexi emo,páč si maluje oči,a já když sem s ní mluvil ,tak sem měl nalakovaný nehty, oči trošku taky ,tak sem se málem posral smíchy když si to uvědomila....pak teprv byla emotivní![]()
![]()
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!
Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w
www.bandzone.cz/fan/wonder
Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w
www.bandzone.cz/fan/wonder
-
kůl v plotě