Vaše sny
Pravidla fóra
-
Teorge
Re: Vaše sny
Já hraji hodně krátkou dobu. A u toho kupování druhé kytary, mě už by lidi měli za fanatika(To sice jsem, ale vědět to nemusí
)
Já se za to nestydím, já jsem rád, že dokážu něco takhle mít rádTeorge píše:Já hraji hodně krátkou dobu. A u toho kupování druhé kytary, mě už by lidi měli za fanatika(To sice jsem, ale vědět to nemusí)
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Zase je to lepší než-li každý večer nechat tisícovku v hospodě. Tohle je sice drahá věc ale je vidět a slyšet
a člověk z ní má dlouhodobou radost 
-
Teorge
Mě osobně těch peněz není líto, ale lidi mě pak mají v poměru kolik do toho cpu k tomu co umím za blázna. Proto asi spíš sním o tom, aby mě v tomhle přátele pochopili.
Já si říkám, tolik peněz do toho a stejně mi to nikdy nebude vydělávat...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já se obhajuji tím, že aspoň to rozvíjí hudební sluch. Paměť a ruceJoey01 píše:Já si říkám, tolik peněz do toho a stejně mi to nikdy nebude vydělávat...
Já tím, že mě je to baví a je mi jedno co si ostatní myslíWocass píše:Já se obhajuji tím, že aspoň to rozvíjí hudební sluch. Paměť a ruceJoey01 píše:Já si říkám, tolik peněz do toho a stejně mi to nikdy nebude vydělávat...
Jsem rád, že je nás víc takových 
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
- Leatherface
mám domaPatyzone píše:Tohle fórum je parádní, ale do té doby než se člověk, když ho zajímá něco z tématu, musí prohrabávat nic neříkajícíma hádkama o ho*ně!
Jinak... mám teď dvě podobné kytary doma LTD KH203 a Cort K4 a vypadají velmi vkusně... ten hmatník je překrásně udělaný... a to nejsu metalista a navíc jsem zastáncem tradičních kytar... tečky, obdelníkové a jiné klasické perleťové značky...
Kytary : ESP LTD KH-203 Kirk Hammett Signature + Peavey Raptor
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
Moje sny se mění poměrně často, ale čím víc tíhnu (měknu
) i k jiné muzice, než jen k metalu, tím více se blíží ke kytaře, co jsem zahlédl na Kytary.cz na banneru.
Fender American Special Stratocaster HSS 3-color sunburst
Pro mě momentální symbol krásy, elegance a univerzálnosti. Jen bych mu asi brzy překopal elektriku, protože život bez dvou volume potů si nedovedu představit.

Pro mě momentální symbol krásy, elegance a univerzálnosti. Jen bych mu asi brzy překopal elektriku, protože život bez dvou volume potů si nedovedu představit.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
ano ano, asi je to tím jarem, ale mně teď pohltila klasikaBummer píše: tíhnu (měknu) i k jiné muzice, než jen k metalu

strašně toužím po singlu u kobylky
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Jo,jo, je to tím...Na mě jde taky D...ano ano, asi je to tím jarem, ale mně teď pohltila klasika...
http://www.musiccenter.cz/Fender-Deluxe ... e/:3:37934
A tahle kráska snad bude v létě moje
http://www.musiccenter.cz/Fender-Deluxe ... e/:3:27874
Naposledy upravil(a) Varach dne 7.04.2010 22:04, celkem upraveno 2 x.
- Skořepný Šokátor
Když už jsme u těch singlů tak: http://www.musiccenter.cz/Fender-Americ ... e/:3:37882 i když bych radši palisandrový krk ale i tak... 
fekál.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Taky měknu,taky Fender
http://www.musiccenter.cz/Fender-Americ ... e/:3:29045
myslím,že si něco takového v bezké době postavím
http://www.musiccenter.cz/Fender-Americ ... e/:3:29045
myslím,že si něco takového v bezké době postavím
aaaargh toho Mayera chci domu!!
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Líbilo by se mi mít telestrata
Vzhledově by to byl stratocaster, ale struny by byly vedený skrz tělo jako u telete, kobyla též stejná. Snímače by byly jako u fat stratu, jen HB u kobylky by byl rozpínací. Stavba jasanovýho těla by prosvítala pod bezbarvym lakem, pickguard by byl černej a krk celojavorovej 
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To se dělá. Říká se tomu hardtail strat. Třeba Robert Cray model z artist série.lukybraby píše:Líbilo by se mi mít telestrataVzhledově by to byl stratocaster, ale struny by byly vedený skrz tělo jako u telete, kobyla též stejná. Snímače by byly jako u fat stratu, jen HB u kobylky by byl rozpínací. Stavba jasanovýho těla by prosvítala pod bezbarvym lakem, pickguard by byl černej a krk celojavorovej
http://www.fender.com/products/search.p ... 0139100326
Dělaljílevnější mexickou verzio a potom regulérní artist model z custom shopu.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Jo myslel jsem, že se něco podobnýho dělá, ale myslíš, že by mi ho někdo udělal tak, jak jsem to popsal? Ale asi by to bylo dost drahý...Smrťokvítek píše:To se dělá. Říká se tomu hardtail strat. Třeba Robert Cray model z artist série.lukybraby píše:Líbilo by se mi mít telestrataVzhledově by to byl stratocaster, ale struny by byly vedený skrz tělo jako u telete, kobyla též stejná. Snímače by byly jako u fat stratu, jen HB u kobylky by byl rozpínací. Stavba jasanovýho těla by prosvítala pod bezbarvym lakem, pickguard by byl černej a krk celojavorovej
http://www.fender.com/products/search.p ... 0139100326
Dělaljílevnější mexickou verzio a potom regulérní artist model z custom shopu.