Zkušenosti s LD Systems LDWS1000HHDX
Pravidla fóra
Zkušenosti s LD Systems LDWS1000HHDX
Ahoj všem ,prosím,má někdo nějaké zkušenosti ,či poznatky s bezdrátovím setem LD Systems LDWS1000HHDX Nemám s touhle značkou žádné zkušenosti ,tak budu moc rád za každý příspěvek.Podle toho co píší to vypadá zajímavě ale........ ještě jednou díky za postřehy
Re: Zkušenosti s LD Systems LDWS1000HHDX
LD Systems je levna znacka na urovni Behringeru (mozna o neco niz) a ceny produktu vetsinou uzce souvisi s kvalitou. Pokud nemas penize na nic jinyho, klidne kupuj; pokud se ptas, jestli se vyplati priplatit na AKG nebo Sennheiser, pak je odpoved jasna - vyplati, a to jak v kvalite zpracovani (mechanicke), tak ve spolehlivosti, kvalite zvuku, privetivosti obsluhy atd. atd.
P.S.: Na 90% jsem autorem popisku, ktery k produktu ctes. A stejne jako drtiva vetsina popiskaru "delam jen svou praci" - prekladam do cestiny to, co napise vyrobce. Snazim se mirnit superlativy u znacek, kde je jasne, ze to zadna spicka neni, ale neco se tam psat musi. Popisky ber jako zdroj informaci o tom, co dany produkt umi, ne jako ukazatel kvality.
P.S.: Na 90% jsem autorem popisku, ktery k produktu ctes. A stejne jako drtiva vetsina popiskaru "delam jen svou praci" - prekladam do cestiny to, co napise vyrobce. Snazim se mirnit superlativy u znacek, kde je jasne, ze to zadna spicka neni, ale neco se tam psat musi. Popisky ber jako zdroj informaci o tom, co dany produkt umi, ne jako ukazatel kvality.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jasně tomu rozumím a beru na vědomí.Nechci aby mé snažení na podiu zbytečně kazil šunt,psal jsi ,že je lepší si připlatit,co teda tenle bezdrát?? Shure PGX24E/PG58 ?????
Shure by mel byt hodne v pohode, ale pokud bych uz porizoval takhle drahou vec, tak verzi s lepsim mikrofonem ( http://www.music-city.cz/shure-pgx24e-sm58-r1-4993.html ) - PG58ka je hodne levnej mikrofon, kterej nezni dobre. SM58 je standard - ve smyslu ze ho uspesne pouziva kazdej, i profici.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Myslel jsem si to,je to holt legendární mikrofon.Díky za info, budu muset hol řádně šetřit ,pač bych si ho rád koupil ,ještě jednou díky a měj se ,čau
- Jens Ludwig
- Odborník
už jsem to tu několikrát zmiňoval - pozor na Shure - neumí dělat bezdráty - za tu kopici peněz, co to stojí, to má zvuk uplně na **** - i to SLXko s 87a hlavou je na tom zvukově naleko hůř než třena WMS40 od AKG s D5. To samozřejmě není chyba mikrofonní vložky jako takový (ta je super), ale toho zařízení, který zpracovává bezdrátovej přenos... od Shure sotjí za žeč až vyšší řady, ty jsou ale pro mnohé finančně mimo...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Ahoj ,dobrá ,beru na vědomí,ale co si teda mám koupit,Měl jsem AKG a ten mi neseděl na mou barvu hlasu,SHURE ,jak píšeš je zase špatnej ve vysílačce ,no a to je tak asi všechno co se dá do 10000Kč koupit,když teda budu brát ty známější značky,nebo je ještě něco????
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tohle vypadá dobře,je to AKG ale je to už přes moje možnosti ,to bych ještě mohl přihodit litr,dva, a koupit SENNHEISER!!! S tou vysílačkou od SHURE je opravdu takovej problém??
No, můžu potvrdit, že ty Shure sety cca do 13000,- Kč nestojej za nic.
Když vedle toho dám drátovej SM58, tak to je hodně slyšitelnej rozdíl.
Vždycky si to nějací umělci přivezou a je to jako pěst na oko, takže jim pak dám na kabel SM58 nebo D5 a pošlu je na plac, ať si to poslechnou.
Většina to pak zabalí...
Když vedle toho dám drátovej SM58, tak to je hodně slyšitelnej rozdíl.
Vždycky si to nějací umělci přivezou a je to jako pěst na oko, takže jim pak dám na kabel SM58 nebo D5 a pošlu je na plac, ať si to poslechnou.
Většina to pak zabalí...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Rozumím ,prostě se na vysílačku vys......r a jestli chceš mít svůj mikrák ,tak si kup normální šňůru .Ono na tom něco je !!!
- Jens Ludwig
- Odborník
to ale vůbec neni pravda - nic takovýho tu nezaznělo.. tady zaznělo jen a pouze, že Shure neumí dělat dostupný bezdráty (PGX, SLX..)janistom píše:Rozumím ,prostě se na vysílačku vys......r a jestli chceš mít svůj mikrák ,tak si kup normální šňůru .Ono na tom něco je !!!
AKG je i s WMS40 řadou tím přenosem daleko jinde...
stejně tak Sennheiser 100, nedejbože pak vyšší řady...
Tak jasně že to tady nezaznělo ,to jsem si říkal jen sobě ,jsem moc rád ,že mi tady odepisujete a radíte .Já si dal strop 10000Kč za bezdrátovej mikrák a to co by stálo za to ,je prostě drašší ,když si kopím obyč mikrák ,tak zaprvé bude o dost lacinější a zadruhé je to mnohem skladnější ( v tašce a tak) Je tu ještě jedna možnost ,koupit nějakej ten bezdrát co jste mi tu psali z druhé ruky !!!!! Ještě jeden dotaz bych měl ,a co Bezdrát Sennheiser FP35C ???????
A proč vlastně potřebuješ bezdrát ?
Když ty peníze dáš do drátovýho mikrofonu, tak si vybereš bez kompromisu, co bude vyhovovat..
Když ty peníze dáš do drátovýho mikrofonu, tak si vybereš bez kompromisu, co bude vyhovovat..
- Jens Ludwig
- Odborník
co se obecně bezdrátu do 10 000,- na zpěv týče, kromě AKG WMS40 SINGLE FLEXX s D5 hlavou, nestojí nic za řeš - buďto to hodně komprimuje a mrví zvuk (ať je tam jakákoliv hlava) a nebo to má i blbou hlavu...
pokud dokážete k těm 10000 sehnat ještě dva, podívete se po WMS450 - tam je na výběr D5 hlava a C5 hlava a to už jsou poměrně dospělý systémy....
všechny ostatní systémy pod 10000 se dají zařadit do kategorie "prezentační" - tj. mluvit se přes to dá, ale v kapele nebudou fungovat (to jako že přesnos fungovat bude, ale poo zvukový stránce to bude stát za h***o)
pokud dokážete k těm 10000 sehnat ještě dva, podívete se po WMS450 - tam je na výběr D5 hlava a C5 hlava a to už jsou poměrně dospělý systémy....
všechny ostatní systémy pod 10000 se dají zařadit do kategorie "prezentační" - tj. mluvit se přes to dá, ale v kapele nebudou fungovat (to jako že přesnos fungovat bude, ale poo zvukový stránce to bude stát za h***o)
Proč vlastně potřebuju bezdrát??? No ,pač pak nejsem omezenej kabelem.Je to jenom pro volnej pohyb na podiu o nic víc vlastně nejde ,nemyslíš na drát a klidně můžeš vlítnout i mezi lidi a to je paráda!!
Ještě mě napadla jedna věc .Co takhle koupit kvalitní drátovej mikrák třeba SM58 a k tomu přikoupit třeba tohle --AKG WMS40PRO Transformer SINGLE SET -- Vím že tohle konkrétně není diverzitní ,ale takovou nějakou mašinku ,která má lepší parametry.Je vůbec něco takového na našem trhu?? A jak to funguje??
- Jens Ludwig
- Odborník
to by taky asi šlo - myslím, že něco dělával Senn...
kdyby si náhodou narazil na Zeck daisy, tak to neber - přenos to má super, ale asi tak na 10 metrů - necelejch..
kdyby si náhodou narazil na Zeck daisy, tak to neber - přenos to má super, ale asi tak na 10 metrů - necelejch..
Jestli jde o ten bezdratovej adapter na klasickou dratovou hadnku, tak ten Sennheiser opravdu dela, ale stoji cca 10 tacu
K tomu jeste prijimac a samotnej mikrofon, to bude minimalne za 15 papiru, spis asi vic.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
No jo no, to mám hned větší chuť do práce, když přijedou lidi s levným bezdrátem, dráťák odmítnou, protože to není tak cool, zvuk je většinou na prd a může za to zvukař...
Se omlouvám, ale je to skoro pravidlo
Se omlouvám, ale je to skoro pravidlo