digitech RP350-update firmware
Pravidla fóra
digitech RP350-update firmware
ahoj,
prosím pomozte. Naivně jsem provedl update firmware , ale ten u dvou procent skolaboval(nahlásí že se zařízení nehlásí) a od té doby je rp-čko mrtvý. Kde může být chyba? Ve všech návodech sebevědomně doporučujou upgrade, tak jsem nepočítal s problémy.Díky za jakoukoliv pomoc.
prosím pomozte. Naivně jsem provedl update firmware , ale ten u dvou procent skolaboval(nahlásí že se zařízení nehlásí) a od té doby je rp-čko mrtvý. Kde může být chyba? Ve všech návodech sebevědomně doporučujou upgrade, tak jsem nepočítal s problémy.Díky za jakoukoliv pomoc.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: digitech RP350-update firmware
Může být problém právě v novém firmwaru. Zkus na oficiálních stránkách stáhnout jiný, popřípadě základní co tam byl.
Zkus najít jestli se může udělat po neuplném firmware reset. Někdy to pomůže ale taky to může být nevratné.
Nebo zavolej do servisu do Loun tam ten pán ti poradí jak na to.
ahoj,Wocass píše:Může být problém právě v novém firmwaru. Zkus na oficiálních stránkách stáhnout jiný, popřípadě základní co tam byl.
jestli jsem vše dobře pochopil, tak se dá update nainstalovat jen přes speciální prográmek kterej stahne firmware z internetu a sám jej instaluje přes USB. Mě se ta instalace rozběhne, ale cca kolem dvou procent instalátor nahlásí, že zařízení neodpovídá.Jestli třeba není problém s rychlostí jakou se tam data hrnou,nebo jestli je potřeba USB1 nebo jiný problém. Zkoušel jsem update na všechny verze a pokaždé se u procenta nebodvou zastaví.
reset po neúspěšném update nejde. Dělám jej správně když držím tlačítko store? Jak dlouho jej držet?dalabo píše:Zkus najít jestli se může udělat po neuplném firmware reset. Někdy to pomůže ale taky to může být nevratné.
Jinak nebyl by kontakt na pána z Loun? Raději se s ním spojím než abych měsíc zkoušel co s tím.
Kdybych věděl,že je ta instalace takto problémová, tak jsem ji nedělal.
Je doufám nějaká naděje že bude zase fungovat? Přec HW je OK, jde jen o to přenesení dat.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jediné co mě napadá je, zkusit se zeptat nějakého opraváře co by to mohlo být, popřípadě jestli se vyplatí oprava. Aby nakonec neřekl cenu větší než-li za novej.
Nebo drasticky, ale opravdu nevím co to udělá. Zkusit ten starej z toho vyhodit resetovat to aby byl uplně čistej a nepřinstalovával se, ale jen se nahrával. Tu chybu, že jej to odpojí může dělat ten špatnej firmware tak aby prostě tam žádnej nebyl. Ale nevím zda pak se to dá připojit a natáhnout tam nějakej.
Nebo drasticky, ale opravdu nevím co to udělá. Zkusit ten starej z toho vyhodit resetovat to aby byl uplně čistej a nepřinstalovával se, ale jen se nahrával. Tu chybu, že jej to odpojí může dělat ten špatnej firmware tak aby prostě tam žádnej nebyl. Ale nevím zda pak se to dá připojit a natáhnout tam nějakej.
Ptal jsem se u výrobce, a ten mi poradil, že mam držet zároveň tlačítko edit up(horní)+nožní spínač up(druhý zleva) a za současného držení těchto spínačů zapnout do elektriky. To sem udělal, na displeji se nejprve objevil nápis RP350 a pak ver1.3, což byl ten firmware který jsem tam měl původně. Pak displej zhasnul. Pak jsem znova provedl update a dostal jsem se až na 3% a pak to zase zkolabovalo. Začínám si myslet, že je problém v počítači. Zřejmě by to chtělo přeinstalovat. Nemáte někdo propojenej PC s RP-čkem? Jak se vám chová? Možná kdyby jste byl někdo(od prahy na jihovýchod) ochotnej zkusit připojit moje RP k vašemu PC a pak zkusit update, že by se to povedlo. Jinak všem doporučuju nepouštějte se do updatu. Stačí jeden blbec kterej se nechal návodem přesvědčit, že by to mohlo být prima udělat update. Vždyť je to "jen" pár minut, že. No a výsledek je ten že teď můžu hrát na starý malý kombo. Asi sem tu lekci ale potřeboval. Už nebudu do ničeho co funguje rejpat.Wocass píše:Jediné co mě napadá je, zkusit se zeptat nějakého opraváře co by to mohlo být, popřípadě jestli se vyplatí oprava. Aby nakonec neřekl cenu větší než-li za novej.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Rp 250 a s PC mi komunikuje bezproblémů. Mám na to staženy dva programy přímo z jejich stránek. Ale už mě nic nenapadá jak ti poradit. Asi opravdu zkusit to na jiném PC. Koukám, že tedy update forever co? 
Já svoje RP25P updatoval už asi 4x a nikdy problem. Něco je špatně. Zkus to u někoho, kdo to už dělal
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- Kozanostra
- Kontaktovat uživatele:
ja mam 350 a tak bez problemu...jinak ten update firmwaru neni naprd slouzi ti treba k tomu programu Xedit nebo jak se to menuje ve kterym muzes editovat zvuky a stahovat pak nasledne i jiny z netu a davat si je do pedalu 
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
Máš to připojené přímo do PC, nebo přes nějaký HUB nebo něco takového. Jinak po tom, cos to resetoval na tu původní verzi, to šlo normálně?
Dneska mi napadlo ještě brnknout našemu IT technikovi. Zejtra mu RP nesu jestli se mu něco povede. Kdyby tak se ozval někdo z okolí Plzně tak do 70km že bych to u něj moh zkusit updatovat. Pomalu strácim naději že to ještě rozběhnu.Kozanostra píše:ja mam 350 a tak bez problemu...jinak ten update firmwaru neni naprd slouzi ti treba k tomu programu Xedit nebo jak se to menuje ve kterym muzes editovat zvuky a stahovat pak nasledne i jiny z netu a davat si je do pedalu
Čau lidi, tak se povedlo. Zašel jsem za IT technikem, on připojil RP na svuj MAC PC za 60 kůlů a za půl hodiny mi volal že je to hotový. Problém byl tedy v mém PC. Teď budu zkoušet propojení s PC. Máte někdo nějaká doporučení nebo rady případně jste řešili nějaké problémy?Vlastimil píše:Dneska mi napadlo ještě brnknout našemu IT technikovi. Zejtra mu RP nesu jestli se mu něco povede. Kdyby tak se ozval někdo z okolí Plzně tak do 70km že bych to u něj moh zkusit updatovat. Pomalu strácim naději že to ještě rozběhnu.Kozanostra píše:ja mam 350 a tak bez problemu...jinak ten update firmwaru neni naprd slouzi ti treba k tomu programu Xedit nebo jak se to menuje ve kterym muzes editovat zvuky a stahovat pak nasledne i jiny z netu a davat si je do pedalu
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se jestli nemáš vylámané kontakty v USB, popřípadě jestli máš takovou tu "prodlužku" tak aby nebyl problém vní. Je ště mě napadá problém v operačním systému.
Už je to v pohodě. Bylo to v mém PC. Mám jej 7 let a ještě jsem nedělal přeinstalaci. Náš IT technik to měl za půl hodiny hotové.Wocass píše:Podívej se jestli nemáš vylámané kontakty v USB, popřípadě jestli máš takovou tu "prodlužku" tak aby nebyl problém vní. Je ště mě napadá problém v operačním systému.
jeste ze jsem tady nasel odpoved na nepovedeny update.da se to v pohode resetovat teda spis vymazat sely soft.drzet tlacitko edit jako nahory a zaroven drzet footswitch nahoruu.dalsi rukou zapojit do elektriky a je to.Dikes za radu.