true bypass řešení pro DIY Walkman distoriton
- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
Re: true bypass řešení pro DIY Walkman distoriton
jo tu kazetu doma někde vyhrabu, měl sem to do auta..tak to je pohoda...naši maj právě nakej hrozně vyvoněnej walkman sony a nedali by mi ho na zničení 
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele
na zničení?
rekni ze jeho destrukce bude pro dobrou vec, nebo z tama neco odpajej (prestane to fungovat) potom ti ho daji kdyz to nebude hrat a mas to
rekni ze jeho destrukce bude pro dobrou vec, nebo z tama neco odpajej (prestane to fungovat) potom ti ho daji kdyz to nebude hrat a mas to
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
no neřikej že ho používáteFPC píše:jo tu kazetu doma někde vyhrabu, měl sem to do auta..tak to je pohoda...naši maj právě nakej hrozně vyvoněnej walkman sony a nedali by mi ho na zničení
Naposledy upravil(a) core88 dne 16.07.2010 21:03, celkem upraveno 1 x.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Kdyby takhle uvažoval každý, neměl bych páskový magnetofon.core88 píše:no neřikej že ho používáteFPC píše:jo tu kazetu doma někde vyhrabu, měl sem to do auta..tak to je pohoda...naši maj právě nakej hrozně vyvoněnej walkman sony a nedali by mi ho na zničeníjá bych to nazval spíč reinkarnací
než destrukcí
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
pravdaworo90 píše:Kdyby takhle uvažoval každý, neměl bych páskový magnetofon.core88 píše:no neřikej že ho používáteFPC píše:jo tu kazetu doma někde vyhrabu, měl sem to do auta..tak to je pohoda...naši maj právě nakej hrozně vyvoněnej walkman sony a nedali by mi ho na zničeníjá bych to nazval spíč reinkarnací
než destrukcí
Naposledy upravil(a) core88 dne 16.07.2010 21:04, celkem upraveno 1 x.

- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
tak pres kazetu to jaksi nejde
ale noise to dělá řádnej teda 
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele
no tak to je škoda kytara má nato asi slabej signálFPC píše:tak pres kazetu to jaksi nejdeale noise to dělá řádnej teda

Docela pomáhá předřadit mezi kytaru a vstup malé trafíčko, které sníží impedanci signálu ze snímače, pak to není tak přebasované. Ještě lepší by byl jednotranzistorový buffer nebo booster. Kdysi jsem takto potrápil walkmana zničeného vyteklými baterkami (nejvíc to rozežralo plastová kolečka!).
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Teda Core,máš to pěkně udělané,moc pěkně,že se ti to tam hezky vlezlo. Ale ten stagg strat mě šoknul !
Kdes ho vzal ? 
ten sem si koupil když sem si kupoval první kytaru ted se mi to tu válí a chytá se na to prach asi to pude na prodej .

- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
to bych měl zájem,kdyby to bylo za slušné prachy.core88 píše:ten sem si koupil když sem si kupoval první kytaru ted se mi to tu válí a chytá se na to prach asi to pude na prodej .
tak to záleží co sou podle tebe slušný prachy . když tak napiš SZ