Kinx píše:tak jsem hral na to novy VHT kombo (2x12) a velky zklamani, neveril jsem ze najdu po dlouhy dobe aparat co hraje spatne. lacine zpracovani, papirovej krabicovitej zvuk zkresleni (docela vyrazna absence stredu), bezpohlavni nezajimavej clean, hnusnej reverb. primo vedle jsem mel zapojenej engl screamer kombo ktery to "VHT" zadupal levou zadni do zeme po vsech strankach, a to nejsem zadny fanousek englu. s normalnim vht to ma spolecnou fakt jen tu znacku, jinak ostuda.
Že by nová dodávka VHT byla tak špatná, že lidem, co to zkoušeli dříve, se to tak líbilo, a ti, co to zkouší teď, to tak zatracují? To je mi záhadou...
Každopádně se shodneme na tom, že Engl je mnohem dál a že dnešní VHT nemají s Fryette (a starými VHT) krom značky nic společného. To ani nikdo netvrdí. (A teda dodnes nechápu smysl toho, že Steven Fryette tu značku prodal...)
Kinx píše:zkousel jsem to vcera v kytarach v praze. vedle bylo jeste jedno (jen tri nebo ctyri knofliky, jednokanal, 1x12)a to hralo jeste hur, fakt fidek level. prodavac o nem (o tom mensim kombu) ale rikal ze ma nejaky spatny lampy.
To bylo VHT Classic 6 - a to fakt má špatný lampy. Dokonce se to i hlásilo prodavačům, jsou pitomí, že to nevyměnili...