Red Bull to udělá rádDL píše:přesně
Kdybych byl moderátor, tak to tu zamknu.
Ideální kytara na metal
Pravidla fóra
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ideální kytara na metal
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pánové Vaše žádosti jsou moc pěkná věc. Já jsem asi nejtvrdší locker na tomto fóru, ale tentokrát pláčete na špatném hrobě. Toto téma vlastně neporušuje pravidla fóra, v pravidlech bohužel není zanesena reakce na blbost. Je to jen a pouze téma, jehož autor se moc ptá a málo chápe muzikanty co se mu snaží poradit.
Další možnost je odkaz na duplicitu tématu, protože kytary do 5tis. se tu řešily x-krát. Z toho vyplívá že lock měl přijít po založení tématu. V tu dobu jsem tu bohužel nebyl aktivní, kvůli jiným povinnostem, takže to měl zamknout pravděpodobně jiný moderátor, nestalo se. Toto téma budu dále kontrolovat, pokud se nebude slučovat s pravidly fóra, tak bude zamčeno, ale pouze na základě pravidel, tak jak to dělám vždy.
Dále se tu o tom nebudeme bavit. Pokud se Vám toto téma nelíbí nepište sem, nečtěte ho. Pokud mě chce ještě někdo dále přesvědčovat o zamykání, tak prosím po SZ.
Další možnost je odkaz na duplicitu tématu, protože kytary do 5tis. se tu řešily x-krát. Z toho vyplívá že lock měl přijít po založení tématu. V tu dobu jsem tu bohužel nebyl aktivní, kvůli jiným povinnostem, takže to měl zamknout pravděpodobně jiný moderátor, nestalo se. Toto téma budu dále kontrolovat, pokud se nebude slučovat s pravidly fóra, tak bude zamčeno, ale pouze na základě pravidel, tak jak to dělám vždy.
Dále se tu o tom nebudeme bavit. Pokud se Vám toto téma nelíbí nepište sem, nečtěte ho. Pokud mě chce ještě někdo dále přesvědčovat o zamykání, tak prosím po SZ.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
http://www.musiccenter.cz/Godin-RedLine ... e/:3:29861
mate nekdo zkusenost? ne na metal, chcu ju na bordel. nevite kde ji maji k vyzkouseni napr? da se tam menit ten aktiv za 85/60 .. ?
mate nekdo zkusenost? ne na metal, chcu ju na bordel. nevite kde ji maji k vyzkouseni napr? da se tam menit ten aktiv za 85/60 .. ?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
vymenit se urcite da, nevim proc by ne, navic ty emg maji myslim nake to rychlopripojovaci neco, takze i bez pajeni
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
prave o tom se bavim. o tom rychloupinaku. nevedel sem jesi je to standart a hledat se mi to nechce, kdyz je tady tolik lidi co to maji