Zdravím,
rozhoduji se mezi Behringer B1030A a KRK Rokit 5G2. Ležely by na stole vedle počítače připojené do E - MU 0202 USB.
Máte někdo zkušenost s některými z nich? Hudbu poslouchám rock, metal. Nemám moc na rozhazování, takže toto je tak nějak strop (6000). A rozměrama je to také maximum vzhledem k umístění.
Dík
Behringer B1030A nebo KRK Rokit 5G2
Pravidla fóra
Re: Behringer B1030A nebo KRK Rokit 5G2
RP5 jsem mel, slusne bedynky, ale na basech (stejne jako vsechny bedny s 5" a 6" reprakem) proste moc nehrajou. B1030A je to same od Uliho, vyrazne lepsi to urcite nebude, spis je otazka, jestli je to vubec horsi, tudiz jestli se to vyplati koupit nebo ne. Osobne spis doporucuju bedny s vetsim wooferem, klidne z druhe ruky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Re: Behringer B1030A nebo KRK Rokit 5G2
Ty KRKY bych mohl mít za 3000 kus, ty B1030A o necelý tisíc levněji.
2.1 na hudbu nechci
stereo alá Genius, Logitech, Redstar, to je kapitola sama o sobě
U počítače trávím spoustu času. Prostoru kolem je málo, takže zesilovač + bedny mi nevyhovuje.
Zbyvaj mi tedy už pouze studiové monitory. Ale jak jsem řekl, prostoru je málo, musí mi to unýst stůl. Takže repro s 8 palcovým středobasem nejspíš nepřichází v úvahu.
2.1 na hudbu nechci
stereo alá Genius, Logitech, Redstar, to je kapitola sama o sobě
U počítače trávím spoustu času. Prostoru kolem je málo, takže zesilovač + bedny mi nevyhovuje.
Zbyvaj mi tedy už pouze studiové monitory. Ale jak jsem řekl, prostoru je málo, musí mi to unýst stůl. Takže repro s 8 palcovým středobasem nejspíš nepřichází v úvahu.