minihumbucker na strat
Pravidla fóra
minihumbucker na strat
zdravim
chci se zeptat kdyz na svojeho 3singloveho strata dam ke kobyle minihumbucker tak bude treba dat jiny prepinac nebo jine potenciometry (jakoze tedka tam mam 2 na tonovou clonu a jeden na volume a kdyz tam bude ten minihumbucker budou tam zase 2 tonove clony a 1 volume??)
chci se zeptat kdyz na svojeho 3singloveho strata dam ke kobyle minihumbucker tak bude treba dat jiny prepinac nebo jine potenciometry (jakoze tedka tam mam 2 na tonovou clonu a jeden na volume a kdyz tam bude ten minihumbucker budou tam zase 2 tonove clony a 1 volume??)
Re: minihumbucker na strat
Jedině v případě kdyby si ho chtěl něak speciálně zapojit (např. že by si ho chtěl rozpojit) jinak nebucenec píše:zdravim
- 60'Rock_N'_Roll
ale to, co si tam chceš dát je humbucker velikosti singlu...minihumbucker je něco jiného...
no ja tam chci dat proste humbucker ve velikosti singlu nejlip od duncana ale nemam prachy tak tam dam od R.M pickup60'Rock_N'_Roll píše:ale to, co si tam chceš dát je humbucker velikosti singlu...minihumbucker je něco jiného...
ale nektere stranyk to uvadeji jako humbucker ve velikosti singlu a nektere stranky jako MiniHumbuckery
Dal jsem RM Pickups, Distortions Rail a vůbec jsem neprohloupil.
Hodně štěstí.
Hodně štěstí.
Nápodobně ... jen já tam mám model F4-Jr.NSWC píše:Dal jsem RM Pickups, Distortions Rail a vůbec jsem neprohloupil.![]()
Hodně štěstí.
mi chcees rict ze ti to vubec nepomohlo na zvuk na dolni poloho?NSWC píše:Dal jsem RM Pickups, Distortions Rail a vůbec jsem neprohloupil.![]()
Hodně štěstí.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Říká, že "neprohloupil" - takže mu to asi pomohlo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
aha sorka:DNero píše:Říká, že "neprohloupil" - takže mu to asi pomohlo.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
co se týče výměny poťáků - osobně jsem nechal po výměně z SC na HB velikosti SC na teleti 500K potenciometry, ovšem v dokumentaci u snímače i v info na stránkách dimarzio.com je napsáno, že se zvuk s 250K a 500K potenciometry liší
250K by měly mít kulatější zvuk, kdežto 500K by měly mít více výšek
záleží na každém
(PS: DiMarzio Chopper, sice na tele, ale rozhodně jsem neprohloupil
)
záleží na každém
(PS: DiMarzio Chopper, sice na tele, ale rozhodně jsem neprohloupil
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"