Čau... mám problém s bendingem.
Když vytahuju na melodickém E a dotáhnu struny až tak daleko, že benduju i strunu G (která by samozřejmě znít neměla), tak při povolení bendu mi to G zahraje, jak se uvolní. Je to ještě podtržené tím, že mám na bříšku ztvrdlou kůži, která se občas jakoby otrhá, takže na tom G udělá regulerní odtrh při povolení bendu.
Co dělám špatně?
Bending - přeznívající struna
Pravidla fóra
Bending - přeznívající struna
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Re: Bending - přeznívající struna
Mrkni si napr. http://www.justinguitar.com/en/TE-005-StringBending.php
Skús potrénovať na technike. Pozri si aj ako držať krk gitary.
Skús potrénovať na technike. Pozri si aj ako držať krk gitary.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Tlum to proste zapestim 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tlumit, tlumit, tlumit - pravačkou, levačkou, rukama, nohama, prostě nejvíc, jak je to možné... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Stačí tlumit to těmi prsty, kterými benduješ. Na to přijdeš. Pokud děláš hodně vysoké bendy a bereš s sebou ještě další strunu, chce to tlumit volným prstem levačky, čtyřprstý bend moc často potřeba není (já jsem ho využil je když jsem ze srandy táhl G až k E, pak jsem si musel basové struny jakoby naskládat na prst a přitlumit palcem přes vrch - to jsem ukazoval kamarádovi, kolik to géčko vydrží, protože se bál bendovat
).
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Díky klucí.
Zatracený tlumení, tyhle věci člověk holt na akustice nedělá (nepočítám-li palmmute při brutálním kántrimetalu Jesse James
).
Zatracený tlumení, tyhle věci člověk holt na akustice nedělá (nepočítám-li palmmute při brutálním kántrimetalu Jesse James
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mno, ono záleží co na té akustice hraješ 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Moje slova. Jendu dobu jsem uvažoval o neopředeném géčku, tři půltóny na géčku v dvanáctkové sadě prostě jen tak nedášNero píše:Mno, ono záleží co na té akustice hraješ
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.