Fender Strat standart HSS

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Norman

Fender Strat standart HSS

Příspěvek od Norman »

Potreboval bych nejaky nazory na tento nastroj. Ma s tim nekdo zkusenosti? Chtel sem nejakou kytaru kolem 15 000kc, tahle se mi nezda spatna. Predstavuju si typickej cinkavej zvuk strata, ale aby to melo slusnej drive pri zkresleni. Jako priklad me ted napadaj kapely jako Billy Talent, Biffy Clyro :D Uvazuju teda jeste kouknout na bazar nebo na ebay a sehnat americu za 20 000kc, ale zatim sem nic nenasel... diky za nazory!

http://www.musiccenter.cz/Fender-Standa ... e/:3:33594
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Fender Strat standart HSS

Příspěvek od Kinx »

je to o tom na jaky natrefis kousek, neda se rict ze by to bylo globalne spatny nebo dobry. snad jen ze ty snimace jsou teda blby. ja osobne mel asi rok doma presne tenhle model ale cernej, rok 2002 a to byl asi nejhorsi strat co jsem kdy mel v ruce :) holt jeste jsem o tom vedel tuzku a predstava o zvuku nula. nicmene spousta mexik hraje vyborne. na to co jmenujes to bude si myslim idealni volba :) ale spis bych koukal na bazar, dneska se da american standard sehnat docela v klidu za 18 papiru (vetsinou tri singly). ted zrovna nekdo prodava za 18 american std vyrocni edici s minihumbuckerama misto singlu, to by taky fungovalo.
911

Příspěvek od 911 »

Ahoj,mám dva tyto nástroje ,ale de luxe,a proti standartu,které jsem měl předtím má takový ušlechtilejší,kulatější zvuk,díky SCN snímačům atd..Navíc má LSR nulťák,zamykací mechaniky.Teď je jeden na bazaru za 22000kč,tak toho bych já doporučoval.Trochu přidej ,vyplatí se to,dáš mi pak za pravdu i když každej máme jinou zkušenost.Tahle je moje po 25letech hraní na straty.Hodně štěstí.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

Holajs

Příspěvek od Holajs »

za ty penize dobra kytara, ale chce vybirat jsem vybiral ze trech a rozdily tam byly slyset. Kupoval jsem ji neco malo pred rokem a stala nova 13000, ta cena se hrozne meni tak treba nez koupis tak se zase zmeni.

Jinak k tem snimacum nebyl zas tak spatnej, ale mel jsem doma sh4 ze stare kytary tak jsem ho tam dal, zvuk byl zase o neco lepsi
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“