Bugera

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Bugera

Příspěvek od Nero »

Ten Magician je zaprvné neuvěřitelně hnusnej, vypadá fakt levně a ještě za to chtěj tak šílený prachy - no to se snad zbláznili! To by mě fakt zajímalo, kdo si něco takovýho koupí...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

čekal jsem, že to bude vypadat o dost lépe :-( docela jsem se na to těšil, ale nevím, no... stejně bych si na to rád zahrál :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No, samozřejmě bych to rád dostal pod ruku, ale soudě podlě mých zkušeností s Bugerou a vzhledem k mé náročnosti stejnak čekám, že mě to zklame...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
lunchie

Příspěvek od lunchie »

Moleek píše:Já moc nechápu, kdo tyhle drahý komba bude kupovat. Chápu, že pětiwatt na cvičení a hlavy za desítku se prodávaj samy, ale tohle.. těžko říct
presne nad timhle jsem premyslel - pro jakou audienci jsou tyhle zesilovace staveny? No ja se necham prekvapit cenou, za kolik se to bude prodavat tady (pocitam $700-$800). Ale dat za tohle $800, kdyz za $800 clovek muze mit novou M/B transatlantic nebo jety M/B express .... a mozna s trouchou stesti o trochu draz i Mark IV (~$1000).
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

kdyby stal desitku tak si ho koupim. takhle to fakt nema smysl :) ale chapu ze pro soudruhy z PRC je to slozitejsi kopirovani nez peavey.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

A v čem je problém? Magician třeba, jak koukám, je plně vybavený zesilovač se spoustou možností, nízkou cenu bych ani neočekával. Ať už je tvrzení o ruční výrobě pravda nebo ne. Ta úvaha nad tím, kdo si to vlastně koupí je trochu zbytečná. Vždy se najdou zákazníci, kteří si Bugeru koupí, ať už čistě ze zvědavosti nebo skutečného zájmu a věrností ke značce. Mě třeba se ta výbava moc líbí a nedělá mi problém, že to tu už bylo - proberte se, dneska se kopíruje kde co a kdejaká firma na výrobu zesilovačů v dnešním století toho umí mnohem více než před deseti až dvaceti lety - pokrok ma své světlé i temné stránky, neřešte to. Kdo chce originál, tak si koupí originál. Kdo klonový zesilovač tak si koupí klonový zesík od konkurenční značky. Kdo tomu nerozumí tak si pořídí třeba něco jiného, aby to prodal za krátkou chvíli.
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Tady ani tak nejde o tu vybavenost zesilovače, stejně jako se určitě najde někdo, kdo bude tvrdit, jak to má skvělý zvuk ( třeba tam ani nebudou slyšet muzikantovi chyby, jako u drahých originálů ), ale průšvih je s kvalitou a životností jednotlivých komponentů. Bugery a podobné zboží nižších tříd jsou tím prostě pověstné. Ať už výrobce, či distributor v reklamách tvrdí cokoli. Zkus se na to zeptat Ing. Matouška, až k němu budeš mít v Ostravě cestu. Ten tyhle mrchy řeší dvě do týdne. Už jsem to tu jednou psal. Kdo chce šetřit nákupem levných kopií, ať si šetří. Kdo má rozum, jde od toho dál.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

stejne jako se pokazde najde nekdo kdo bude tvrdit ze veci z ciny nehrajou a nikdy hrat nebudou :))
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já myslím, že odsuzovat, a nebo naopak nadsazovat, aparát podle země vzniku, či značky je blbost. Každé zboží na světě má svého kupce. Co vyhovuje jednomu nevyhovuje druhému - pořád se mi víc líbí levné celolampy, než drahé tranzistory. Levná lampa je dobrá možnost pro začínající a nemajetné kytaristy. Ano jsou i jiné možnosti, jako si pořídit neznámí kvalitní a naprosto jednuduchý HOCKE, který díky jednoduchosti má solidní spolehlivost. Je to na zvážení. Přišetřit se dá vždycky ano, ale občas se nedá čekat donekonečna.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
lunchie

Příspěvek od lunchie »

ja nikdy netvrdil, ze ten magician nebude hrat. Ostatne ty bugery ala paevey me prijdou zvukove docela dost v pohode. Ja jen rikam, ze porad nechapu komu je ta bugera urcena. V cenove hladine kolem $1000 se daji koupit 'renomovane' znacky a tak by me zajimalo, kdo si koupit ten magician ....
kvitek

Příspěvek od kvitek »

tak trirec okolo 23 tis kc a triple rectifier za 70tis kc
333xl je za 15 tis kc a peavey jsx za 35tis kc
nějakej rozdíl v tom asi bude ale...ta cenovka :D
Jackson RR 24 emg 81 pouze metal,2xthiele box,Bugera 6260 cajk,
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

333XL j ekopie 5150/6505 ne JSX a v tom je celkem rozdil ;) Hlavne novou 6505 jde sehnat za 24 000 a starsi za 20 000, coz je celkem v pohode si priplatit 5 000 a mit to na cely zivot se spolehlivosti. Trirec vyjde na 23 000 a za 24 sezenes Signle Recto nebo kolem 30 000 sezenes Duala. Tam uz se dost vyplati pockat i nejakou delsi dobu a priplatit si.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

333 je fakt copy jsx, 6260 je kopie 6505/5150
kvitek

Příspěvek od kvitek »

ted jde o to jestli to panu Ullimu projde
v usa a kanadě píšou že zatim je prodej zastaven pro nějaké dodržení technicke normy či co :D nebo patentu :D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Fade píše:333XL j ekopie 5150/6505 ne JSX a v tom je celkem rozdil ;)
Těsně vedle... 6260 kopíruje Peavey.
kvitek píše:ted jde o to jestli to panu Ullimu projde
v usa a kanadě píšou že zatim je prodej zastaven pro nějaké dodržení technicke normy či co :D nebo patentu :D
He, proč mě to nepřekvapuje, dalo se to docela čekat :mrgreen: Jinak pozor, Uli to údajně jen exkluzivně distribuuje, vyrábí to nějaká firma z Britských panenských ostrovů. :P

PetrPeter 1975 - 2008
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Nero píše: He, proč mě to nepřekvapuje, dalo se to docela čekat :mrgreen: Jinak pozor, Uli to údajně jen exkluzivně distribuuje, vyrábí to nějaká firma z Britských panenských ostrovů. :P
Ano a všude kdysi psali Made in Britain, a na videu z fabriky nevidíš nikoho jiného než samé číňany :-)
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Nero píše:
Fade píše:333XL j ekopie 5150/6505 ne JSX a v tom je celkem rozdil ;)
Těsně vedle... 6260 kopíruje Peavey.
He, proč mě to nepřekvapuje, dalo se to docela čekat :mrgreen: Jinak pozor, Uli to údajně jen exkluzivně distribuuje, vyrábí to nějaká firma z Britských panenských ostrovů. :P
Ou, tak to se omlouvam :) Doted jsem zil v domeni, ze to je fakt kopirka 5150 :D
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Teorge píše:
Nero píše: He, proč mě to nepřekvapuje, dalo se to docela čekat :mrgreen: Jinak pozor, Uli to údajně jen exkluzivně distribuuje, vyrábí to nějaká firma z Britských panenských ostrovů. :P
Ano a všude kdysi psali Made in Britain, a na videu z fabriky nevidíš nikoho jiného než samé číňany :-)
Ne, to ne, otevřeně na tom píšou, že to je Čína, i na webu říkají, že to je Čína. Jen ta firma sídlí na těch British Vignin Isles nebo co to je zač. :mrgreen:

PetrPeter 1975 - 2008
lunchie

Příspěvek od lunchie »

Nepisou, ze je prodej zastaven, ale ze se ceka na schvaleni ...
FCC je urad, kde pokud chces prodavat nejaky elektro spotrebic, musi byt schvalen, ze odpovida normam. Nevim, co za obdobu je v cechach, ale taky to tam mate. To jen tak na okraj.

Osobne jsem docela zvedavy, jak to bude hrat.
kvitek

Příspěvek od kvitek »

Si ještě chvilku počkáme a uslyšíme
...ale vypada fajnově :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“