Problém YAMAHA RBX 374 (baterka se rychle vybije)
Pravidla fóra
Problém YAMAHA RBX 374 (baterka se rychle vybije)
Zdravím, mám takový problém s YAMAHOU RBX 374. Basa má aktivní snímače a za cca půl roku co jí mám, tak jsem už 5x měnil barky.
obyčejné ty odejdou za zkoušku,alkaické tak ten měsíc vydrží. Googlil jsem, psal jsem do Yamahy, nikdo nic netuší. Nevíte v čem by mohl být problém? děkuji...
- Paparatzzi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém YAMAHA RBX 374
Necháváš kabel v base?
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
JoPaparatzzi píše:Necháváš kabel v base?
-
BUDAJ-31
tak ho vyndavaj z bsay.tym ze tam mas pychnuty kabel v bae tak tym zapinas elektroniku a baterka sa porad mina
Jsem to ale Olin
to mě mohlo taky napadnout, díky díky
Nikdo není dokonalý
A proto je tu fórum : 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Bych chtěl vidět ty lidi z yamahy. Co je tam za odborníky, když se tě sami nezeptali, jestli vyndaváš kabel?lukapa píše:Zdravím, mám takový problém s YAMAHOU RBX 374. Basa má aktivní snímače a za cca půl roku co jí mám, tak jsem už 5x měnil barky.obyčejné ty odejdou za zkoušku,alkaické tak ten měsíc vydrží. Googlil jsem, psal jsem do Yamahy, nikdo nic netuší. Nevíte v čem by mohl být problém? děkuji...
Jinak já se svojí první aktivkou měl ten samej problém a to že se má vyndavat kabel z basy jsem se dozvěděl taky až tady na fóru
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
-
BUDAJ-31
tak to sme dvaja potomPepe píše:Bych chtěl vidět ty lidi z yamahy. Co je tam za odborníky, když se tě sami nezeptali, jestli vyndaváš kabel?lukapa píše:Zdravím, mám takový problém s YAMAHOU RBX 374. Basa má aktivní snímače a za cca půl roku co jí mám, tak jsem už 5x měnil barky.obyčejné ty odejdou za zkoušku,alkaické tak ten měsíc vydrží. Googlil jsem, psal jsem do Yamahy, nikdo nic netuší. Nevíte v čem by mohl být problém? děkuji...
Jinak já se svojí první aktivkou měl ten samej problém a to že se má vyndavat kabel z basy jsem se dozvěděl taky až tady na fóru
No oni pro jistotu ani neodepsali...Na dva maily... 
Re: Problém YAMAHA RBX 374 (baterka se rychle vybije)
Je to ale síla, jednou člověk zapomene a už maže do obchodu pro novou baterku... 
Re: Problém YAMAHA RBX 374 (baterka se rychle vybije)
Co tak návod přečíst ?
Se ani nedivim že Yamaha neodepisuje na blbosti.