IBANEZ GRX 90 černý sunburst, tmavý, hard & heavy

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: IBANEZ GRX 90 černý sunburst, tmavý, hard & heavy

Příspěvek od McKozias »

no prave, kdyz uz clovek prezije tenhle mor a porad ho to bavi, tak uz bych na jeho miste vrazil do elektriky tolik co muzu :D
Varach

Příspěvek od Varach »

Na druhou stranu se levná kytara vždycky hodí...Třeba kejtru za 14 000 bych asi netahal na intr :)
n5ver

Příspěvek od n5ver »

kombo kup ROLAN CUBE 15x mam ho jsem s nim moooc spokojenej mas tam uz i 4 zakladni efekty)
http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly-dabel/HN089787/
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Tak k tomu bavení.... já jsem hrál asi 6-7 let na akustiku, jenže jen z donucení, nebavilo mě to a naučil jsem se tak akorát kulový... pak jsem koupil elektriku a... HRAJU! :)
Abych nebyl úplně OT... hodně lidí "prosazuje" Line6 Spider - ty simulace aparátů a efekty mu podle mě dodávají obrovskou variabilitu... (bohužel jsem na něj nikdy nehrál ani neslyšel, tohle jen z doslechu!)
Navíc v něm je ladička a něcojakometronom (nebo je to přímo metronom?)

EDIT: což mě tak připomíná, že na musiccentru maj Line6 Spider-packy buďto s GRXkovou ibanezou nebo se squier stratem kolem 5000-5500... podle mě je to docela dobrá koupě...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

K line 6 spider - někomu vyhovuje že může používat x špatných efektů, někomu naopak, že může mít slušný zvuk a dále ho měnit korekcemi na kytaře a stylem, hry. Tyto faktory se opomíjejí. Problém u malých komb je vybrat adekvátní, které ti zvukově vyhovuje. Pokud vyzkoušíš line 6 spider a bude ti vyhovovat, tak si ho kup, ale v malých kombech je na výběr. Takže při hledání je nejlepší se neomezovat a zkoušet celoplošně.

Jinak TOP 5 zdejšího fóra v malých tranzistorech - střílím z hlavy, pořadí neurčuje kvalitu.

1. Roland Cube
2. Crate Flexwave
3. Fender Frontman
4. Marshal MG
5. Kustom
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
woro90

Příspěvek od woro90 »

Red Bull píše:K line 6 spider - někomu vyhovuje že může používat x špatných efektů, někomu naopak, že může mít slušný zvuk a dále ho měnit korekcemi na kytaře a stylem, hry. Tyto faktory se opomíjejí. Problém u malých komb je vybrat adekvátní, které ti zvukově vyhovuje. Pokud vyzkoušíš line 6 spider a bude ti vyhovovat, tak si ho kup, ale v malých kombech je na výběr. Takže při hledání je nejlepší se neomezovat a zkoušet celoplošně.

Jinak TOP 5 zdejšího fóra v malých tranzistorech - střílím z hlavy, pořadí neurčuje kvalitu.

1. Roland Cube
2. Crate Flexwave
3. Fender Frontman
4. Marshal MG
5. Kustom
Marshall MG? To už radši ten malý Behringer co jsem ho nakonec nekoupil a stavím si vlastní...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“