Digitech nový nebo starší
Pravidla fóra
Digitech nový nebo starší
Čau všem, chlapi mám prosbu. Již reálně vybírám mulťák (už mám na něj nastřádáno). Moje volba padla na Digitech RP-255, ale teď na bazaru jsem našel několik kousků starších. Tak nevím. Jaký je rozdíl 150,250,350 versus 155,255,355? Já jsem nějak, krom data výroby nic nenašel. Moc, moc prosím o pomoc. Stojí za to investovat do 350/355 oproti 250/255, nebo jít do 250/255 a zbytek peněz investovat jinam? Předem díky moc za pomoc bezradnému.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Re: Digitech nový nebo starší
Vylepšená ladička (prej), ale hlavně ty nový maj Looper.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Pokud chceš šetřit, myslím, že ti nějakej looper/lepší ladička (teda pokud to není nějak výrazně lepší) nestojí za ty prachy navíc..
Ale za mě... já bych do toho digitechu nešel ani do jednoho, syntetičtější zvuk snad ani nejde
(pokud teda chceš používat i zkreslení; jestli jen modulační efekty, jde to použít... s jiným multiefektem nemůžu porovnat, neslyšel jsem xD)(kdyžtak se zeptej uživatele Wocass 
Ale za mě... já bych do toho digitechu nešel ani do jednoho, syntetičtější zvuk snad ani nejde
Jejda looper, to mi absolutně uteklo, no to by mi kluk dal. Toho jsem si vůbec nevšiml, díky moc za upozornění. No a tím je to zřejmě jasné. Digitech RP 255.od Lachim » 10.04.2010 23:09
Vylepšená ladička (prej), ale hlavně ty nový maj Looper.
od Sadam.S » 11.04.2010 0:12
Pokud chceš šetřit, myslím, že ti nějakej looper/lepší ladička (teda pokud to není nějak výrazně lepší) nestojí za ty prachy navíc..
Ale za mě... já bych do toho digitechu nešel ani do jednoho, syntetičtější zvuk snad ani nejde (pokud teda chceš používat i zkreslení; jestli jen modulační efekty, jde to použít... s jiným multiefektem nemůžu porovnat, neslyšel jsem xD)(kdyžtak se zeptej uživatele Wocass
No právě že mi jde hodně o ten looper.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané