Wolfmother

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Wolfmother

Příspěvek od dig_dag »

Co říkáte na tyhle mladý australský vlky? Dostal jsem jejich CD k narozeninám a okamžitě jsem se zamiloval ... Skvělý - stará škola. Zlí jazykové tvrdí, že akorát vykrádájí starou školu, ale já bych řekl, že se akorát nechávají inspirovat. Stejně jako já a spousta dalších prostě mají rádi starou solidní muziku. :D Jmenovitě mám asi nejradši White Unicorn, Woman, Colossal, ale líbí se mi od nich úplně všechno. :D Nemůžu se dočkat nový desky.
Woman, Pleased to Meet You, White Unicorn- užijte!
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

Wolfmother je KLASA :P
________
Rock'n'Roll !!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ne že bych je nějak moc poslouchal, ale slyšel jsem je loni v rámci Live Aid, a teda mám dojem, že šlo o jeden z nejlepších výkonů, co jsem zhlédl.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Znam je uz docela dlouho, studiovy album Wolfmother je skvely, ale na zivo to je celkem rozpacite a promenlive - ten LiveAid je vyjimkou... Zda nekoho kopirujou je celkem jedno, protoze to jsou spise media, co si vezmou neco do hlavy... Album Wolfmother je myslim to nejlepsi co udelali, ostatni tvorba po ni je uz nuda.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Tuž když sem sledoval Live Aid a pak gigy na YT tak mě docela spolehlivě dostaly ty klávesy a monotóní hammering na basu...:shock: a ono to je super :wink: WOLFMOTHER ROX!!!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

wikxzen píše:Znam je uz docela dlouho, studiovy album Wolfmother je skvely, ale na zivo to je celkem rozpacite a promenlive - ten LiveAid je vyjimkou... Zda nekoho kopirujou je celkem jedno, protoze to jsou spise media, co si vezmou neco do hlavy... Album Wolfmother je myslim to nejlepsi co udelali, ostatni tvorba po ni je uz nuda.
Naprosto souhlasim, ale co se tyce kvality na zivo, rekl bych, ze je to spis o ozvuceni, ikdyz ten hlas opravdu obcas ujizdi. Muzeme to treba pripisovat nezkusenosti, prece jen sou dost mlady. Perfektni je taky jejich verze Communication Breakdown z prilezitosti uvedeni Zeppelinu do rock´n ´rollove sine slavy. :D
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
andy.02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andy.02 »

Wolfmother je skvělá kapela ,skvělé bicí a hlavně chytlavé riffy ,dokonce i táta si je zamiloval :)
Ibanez GAX30 + kryté snímače Epiphone,Ibanez Tone Blaster 15W,Peavey Express 112 65W, MetalMuff ,Ibanez phaser ,Ibanez chorus/flanger, Tortex 0,50mm
Jezek

Re: Wolfmother

Příspěvek od Jezek »

Posloucháte někdo od nich to nové album Cosmic Egg? Já už ho poslouchám dva týdny skoro každý den a pořád mě baví. Není to sice žádná nová objevná hudba, ale kdo má rád 70.léta, tak tomu se to musí líbit, Led Zeppelin, Black Sabbath jak vyšije. :twisted: Mám verzi alba s pár přídavkama, které ale rozhodně nejsou nějaké béčkové, prostě super album podle mě. :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmic_Egg
SX Stratocaster
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Cosmic Egg je skvělé, je to jiné album než jejich debut, má víc moderních prvků..Nejlepší bych bral asi California Queen, Cosmic Egg a Violence of the Sun..naopak mě zklamalo New Moon Rising, na to že to je pilotní singl alba.. :roll:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Pár věcí jsem od nich slyšel díky kolegovi kytaristovi a moc se mi to líbilo :-)
Brian666

Příspěvek od Brian666 »

Zdar chlapi, nevíte náhodou jaký efekt používá Andrew na zpěv?
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Brian666 píše:Zdar chlapi, nevíte náhodou jaký efekt používá Andrew na zpěv?
Hlasivky? :lol: Nějak si neuvědomuju, že by něco dělal s hlasem... Máš nějaký konkrétní příklad?
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Myslíš třeba něco jako v California Queen?
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Kapela dobrá, ale zpěvákův hlas mi často přijde že se tam vůbec nehodí...čistě můj názor 8)
fekál.
Vojtechpetrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojtechpetrik »

Tadle kapela mě oslovila, prostě super! :lol:
Gretsch Black Hawk
Blány: Remo
Hardware: Gibraltar
Činely: 1) Crash (16) - Zildjian , 2) Power Crash (17) Paiste, Hi-Hat (14) - Paiste;Sabian, Ride (20) - Sabian, Cowbell - Meinl
Používám paličky Pellwood 5A Medium Hickory, Pellwood PW Swing Model habr a štětky Vic Firth Rock Rake
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“