Wah wah

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Querian
Bandzone: bandzone.cz/froginfog
Kontaktovat uživatele:

Re: Wah wah

Příspěvek od Querian »

MXR/CAE MC404 koukám na něj a celkem mě zaujal... zní líp než 535 CB... ten by asi našel u mě využití :-p
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

tak po dnesku bych doporucoval koupit nejaky srot dunlop CB, tak kolem talire a k tomu u yeeshkula - electronic orange nechat udelat mod, hraje to temer (protoze soudim ze az Voxa doladime, tak to bude jeste o fous dal :) ) na urovni starych wahu a cena zlomkova...
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

znova otvírám téma... proslídil jsem snad vše co se proslídit dalo... ve finále přemšlím o 3 CB...
CB Zakk Wylde
CB Kirk Hammett
Dunlop MXR MC404

tak naposledy už jsem pevně rozhodnut pro jedno z nich... tak které?
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

ZW 45 jsem měl přes rok, není to špatné kvákadlo, ale pořád mi něco chybělo. Musel jsem ho mírně upravit, hlavě průběh (pootočením potenciometru). Teď mám 535 a jsem naprosto spokojený.

Z tebou uvedených bych bral Kirka.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

zakk_wylde píše:ZW 45 jsem měl přes rok, není to špatné kvákadlo, ale pořád mi něco chybělo. Musel jsem ho mírně upravit, hlavě průběh (pootočením potenciometru). Teď mám 535 a jsem naprosto spokojený.

Z tebou uvedených bych bral Kirka.
Když srovnáš 535 a Dunlop MXR MC404, tak mi příjde ta 404 kvalitněji zpracovaná. Nebo ne?
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

MXR jsem v ruce neměl, ale vzhledem k tomu, že to dělá jedna firma, tak kvalitativně budou stejné. Rozdíly budou jen ve vnitřnostech a bílého prožku u spodního krytu. MXR má myslím přepínání Fasel cívek (červená/žlutá). Konstrukčně jsou udělány stejně.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

nemáte někdo zkušenosti s tím slashem signovaným kvákadlem ?
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“