Jake palicky pro Sonor 507
Pravidla fóra
Jake palicky pro Sonor 507
DObry den , jake bych si mel koupit pro Sonor 507 ? Dekuji . Okdaz na bubny:: http://kytary.cz/sonor-f57-studio-bundl ... /HN107755/
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Jake palicky pro Sonor 507
Teda sorry, ale to je hodně hloupá otázka
Docela srandovní a každopádně originální!!! Tohle jsem ještě neslyšela
Pro výběr vhodné paličky (jejich materiál, tvar, váhu, rozměry,..) jsou rozhodující hlavně následující parametry: Styl muziky, styl hry bubeníka a jeho subjektivní pocit!! Značka bubnů nebo blána v tomhle není limitující
Osobně bych doporučila rozhlídnout se po něčem dostupném na trhu, slušném poměru cena a kvalita a velkém sortimentu.... mě v tomhle po dlouhém zkoušení naprosto vyhovuje výrobce paliček, firma BALBEX. www.balbex.cz
Pro výběr vhodné paličky (jejich materiál, tvar, váhu, rozměry,..) jsou rozhodující hlavně následující parametry: Styl muziky, styl hry bubeníka a jeho subjektivní pocit!! Značka bubnů nebo blána v tomhle není limitující
Osobně bych doporučila rozhlídnout se po něčem dostupném na trhu, slušném poměru cena a kvalita a velkém sortimentu.... mě v tomhle po dlouhém zkoušení naprosto vyhovuje výrobce paliček, firma BALBEX. www.balbex.cz
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Jasne ,omlouvam se
jsem zacatecnik takze o tom jeste moc nevim , kazdopadne diky.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
V pohodě... to že jsi začátečník je z dotazu zřejmé. učený z nebe nespadl. přeju hodně zdaru a velké pokroky v bubnování!!fuxleep píše:Jasne ,omlouvam sejsem zacatecnik takze o tom jeste moc nevim , kazdopadne diky.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
V pohodě... to že jsi začátečník je z dotazu zřejmé. učený z nebe nespadl. přeju hodně zdaru a velké pokroky v bubnování!!
[/quote]
diky moc
diky moc