qwer píše:
...Na jakou hlasitost vůbec používáš toho Rockera? Kámoš jede rockera s bednou 212 na čtvrtou čárku na volume a zvuk je teda otevřený podle mě dostatečně, zdá se mi, že u Rockera je ten zvuk hodně v pohodě už tak od nějaké třetí čárky na volume (cca devíti hodin). Ty to potřebuješ kvůli zvuku dávat ještě hlasitěj? a co čistý kanál? Ten třeba mě přijde strašně slaboučký, dá se vůbec použít s bicíma? Já to ještě nezkoušel a známý na čistý nehraje...
No určo pak napiš zkušenosti s tím Weberem, jsem zvědavý, co na to řekneš. Já si myslím, že do funguje docela dobře, když chce člověk utlumit třeba o 3-6db, pak už jde zvuk strašně do háje.
a odkud jsi jej bral? přímo od Webera a nebo z ebay?
Ad Rocker: standartně na zkoušce volume 9 hodin, gain 13 hodin, zvuk je celkem fajn, ale ještě bych tomu trošku dal pokouřit

Čistý kanál se mi líbí, při vyšší hlasitosti roztomile kreslí. Podle mě je hlasitostně naprosto dostačující. Je ale fakt, že mám poměrně silný humbuckery, takže se singlama to může bejt jiný kafe.
Prvotní problém je v tom, že s volume pod 9 hodin to nehraje pěkně a paradoxně mě v největším klubu, ve kterém jsme zatím hráli, zvukař tak zje**l za hlasitost, že jsem musel jít ještě dolů a ten zvuk už nebyl OK. Takže to je jeden z důvodu, proč zkouším brzdu - bejt připravenej na vše a nenechat si kazit náladu nazlobeným zvukařem a nezpívajícím zvukem. Dál taky ani ta hlasitost (vol 9h gain 13h) není ideál pro samotné cvičení na zkušebně, s tou mou 2x12 V30 to fakticky řeže uši..nu uvidíme, zda ta brza bude řešení.
Bral jsem přímo od výrobce, za poštovný jsem dal 61.50$, celkem tedy 161.50$. Za poštu to není málo, ale kol a kolem mi to přišlo jako nejlepší alternativa vzít to přímo od nich.
Solstice: Na koncertě nekompromisní zvuk? To teda nevím, jakou ligu hraješ - veškěré moje praktické zkušenosti z koncertů klubové úrovně zatím potvrzují, že nekompromisní kvalitní zvuk je sice super, ale v rámci výkonu celé kapely prostě musíš jít cestou kompromisu, ne jen hledět na supermegahustejvintidžsáund svýho nástroje.