problem s tremolem - strat. stagg

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
peposplay4

problem s tremolem - strat. stagg

Příspěvek od peposplay4 »

mám problém se STAGG S200-BK už jsem sice přešel na JACKSON JS 30 WR Warrior ale na tom staggu mi stále "drnčí" tremolo páka a to i když ji mám nebo jsem ji odšrouboval už jsem zkoušel dát nebo ubrat pružinu z mechaniky ale pořád to děla jestli někdo ví co s tím tak napište
J.J.
Rádce

Re: problem s tremolem - strat. stagg

Příspěvek od J.J. »

Tak to ti asi nedrnčí ta páka, když to dělá i když ji odšroubuješ. To tremolo je hrozně jednoduchý na to musíš pouhým pohledem, co to dělá. Nemáš na některým z kamenů nestejnoměrně vyšroubovaný stavěcí šroubky? Víš jistě, že drnčí to tremolo?
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Možná slyšíš klepající se pružiny. Drnčí to i při hraní nebo jen při úderu? A drnčí to i když máš tremolo seřízené na jednozvrat (opřené o tělo)? Je také dost možné, že se na to přenáší drnčení úplně odjinud - špatně seřízený dohmat či prohnuté krku, špatně nastavené stavěcí šroubky kamenů (to, co psal J.J.) či prořezaný nultý pražec - po struně se to může nést, pak se od toho rozkmitají pružiny a slyšíš to z nich.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
petrvach

Příspěvek od petrvach »

A nebo to bude tim že je to stagg :lol: :lol:
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

petrvach píše:A nebo to bude tim že je to stagg :lol: :lol:
Vskutku konstruktivní příspěvek...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“