Jimi Hendrix

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Jirka-N

Re: Jimi Hendrix

Příspěvek od Jirka-N »

Prý se k tomu jednomu člověku v opilosti přiznal...Ten se o tom ted zmínil ve své knize...To ovšem beru s velkou rezervou...

Pro peníze se vraždilo vždycky a vždycky bude... :wink:
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

nevydelavaj zivy umelci nahodou vic nez ty mrtvi? ;)
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Kinx píše:nevydelavaj zivy umelci nahodou vic nez ty mrtvi? ;)
Není to naopak? :D
fekál.
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Jimi od něho chtěl odejít a začal se s ním soudit, protože ho brutálně okrádal...Dával mu pouze 20% toho co ve skutečnosti vydělal...
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Skořepný Šokátor píše:
Není to naopak? :D
Taky bych řekl! :mrgreen:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jirka-N píše:
Jimi od něho chtěl odejít a začal se s ním soudit, protože ho brutálně okrádal...Dával mu pouze 20% toho co ve skutečnosti vydělal...
Obrázek

člověk, který někoho okrádá ho následně zabije kvůli penězům... logika tehdejší doby je mi cizí :lol:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

:D tahle diskuse me fakt bavi :D

kdyz ho porad okradal o 80% penez (nemale castky) tak by byl prece blbej aby ho zabil, to by prisel o zdroj penez ne? :D nehlede na produkci desek, singlu, koncertu...to byl prece dobrej kseft mit takovyho blbce na udici, proc ho davat pryc :)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ale mrtvi prece vydelavaj vic nez zivi, takze caajk :lol:
Fire Strat

Příspěvek od Fire Strat »

Zdary všem!
Za mě k smrti - vraždě Hendrixe, už naposledy, díky za Jimmmiho všem, kteří ví o čem je řeč, vrátí se Vám to v dobrém, těm nevěřícím Tomášům, nebo zlehčovatelům (*** CENZURA ***) mám odtajněnou verzi jeho vraždy natočenou na videu z tel. stanice Viasat History, kde je řečeno vše o jeho vraždě. Teď někdy zase dávají ten film o J.M.H. kde se opět lže.
Na Viasat History by si to nedovolili vysílat, kdyby zemřel podle vymyšlené verze, okamžitě by se odvařili...! Je to tuším maďarský tel. kanál, čest a sláva jim, že se nebáli říci pravdu, což se u nás státi nemůže........
Zdary, Fire Strat
Naposledy upravil(a) Nero dne 14.04.2010 15:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Cenzurováno
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Hoši, nesmíte tu vymaštěnou televizi tak prožívat. Kdybyste raději svůj čas věnovali vlastní hudbě...
panedge

Příspěvek od panedge »

Za všechno může Taliban :)
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
jacqueline
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacqueline »

nechci vám to tady kazit, ale pokud někoho přesvědčujete o něčem, čemu prostě nevěří, tak nemáte šanci. Každej má to své a je vám jedno co říká ten druhý, prostě si stojíte za tou svou pravdou. Připadá mi, že tady to téma akorát zasíráte.
Jo fajn, tak ste tady vyjádřili názor, ale už to snad stačí ne? Akorát se tu hádáte...

Toť názor můj 8)
Homo sapiens se vyvinul nad všechny druhy tvorstva - je už schopen sám sebe jako druh vyhubit. http://rlv.zcache.com/guitar_player_evo ... 0i_400.jpg
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Fire Strat píše:Zdary všem!
Za mě k smrti - vraždě Hendrixe, už naposledy, díky za Jimmmiho všem, kteří ví o čem je řeč, vrátí se Vám to v dobrém, těm nevěřícím Tomášům, nebo zlehčovatelům (*** CENZURA ***) mám odtajněnou verzi jeho vraždy natočenou na videu z tel. stanice Viasat History, kde je řečeno vše o jeho vraždě. Teď někdy zase dávají ten film o J.M.H. kde se opět lže.
Na Viasat History by si to nedovolili vysílat, kdyby zemřel podle vymyšlené verze, okamžitě by se odvařili...! Je to tuším maďarský tel. kanál, čest a sláva jim, že se nebáli říci pravdu, což se u nás státi nemůže........
Zdary, Fire Strat
Uz to nehul, prosim te...:-)

Pust si Zeitgeist, a pak tu zase zacni basnit, "ze by si to nedovolili" natocit, kdyby to nebyla pravda, a ze si "dovolili rict pravdu"....takovejch spekulativnich dokumentu o cemkoliv bylo natoceno a odvysilano tolik...darmo mluvit...takze priste min huleni a vic vlastniho rozumu ano?:-)
mr.a

Příspěvek od mr.a »

no a co vam to pomuze ze budete vedet ze se nezadusil zvratkama ale nekdo ho utopil ve vine :), mrtvej jak mrtvej, je to legenda a stejne by se casem odrovnal sam, ale i tak muj nejoblibenejsi kytarista, perfektni improvizace, upalenej strat je nejvic ulet :D
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Jestli je třeba kouzelná, tak by možná stálo zato i ty prachy sehnat :D
http://www.ultimate-guitar.com/news/gen ... _sale.html
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Jeho hudba má duši...Něco, co se těžko popisuje...Dnešní kytaristé (např. Satriani) tohle "něco" postrádají...

http://www.youtube.com/watch?v=4US_On-YORw&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=MdOC4a7z ... re=related
Habala
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/habala

Příspěvek od Habala »

Já myslim, že Satrianiho výtvory maj taky duši. Jen prostě jinou než ty Hendrixovy.
Jo a tu druhou, co jsi tady, Jirko-N, posílal, jsem ještě neslyšela, díky.
Elmoore

Příspěvek od Elmoore »

Jimi Hendrix - Power to love (Band Of Gypsys,1970) je paráda (miestami mi to velmi pripomína Led Zep.) a inak tie reči o Satrianim už ignorujem lebo ak take nieco niketo postrada tak na to su iní "majstri" :lol:
Obrázek
ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“